Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ako vyzerá najhorší účes roku 2020? Pozrite sa na hlavu tejto matky!
Zdielať na

Ako vyzerá najhorší účes roku 2020? Pozrite sa na hlavu tejto matky!

Zdroj: Facebook

Mladá Britka pár hodín pred druhým lockdownom chcela stihnúť kaderníčku. Keď uvidela svoj výsledný účes, chcela zomrieť.

Emily je sympatická mamička synčeka, ktorá si ešte pred britským lockdownom chcela dať urobiť vlasy. Oslovila preto svoju bývalú kolegyňu, tiež kaderníčku, aby jej nafarbila korienky, pár pramienkov zosvetlila a nadpojila vlasy. Žena napokon súhlasila a za sumu necelých 80 eur sa do práce aj pustila. 

​Po necelých piatich hodinách bol nový účes na svete. Emily sa ešte nepozrela ani do zrkadla a tušila, že vyzerá strašne. "Chcela som len odísť do izby a zomrieť. Myslím si, že nie je dobrá v nadpájaní vlasov a navyše sa aj strašne opila," spomína pre britské médium, Dailystar Emily a dodáva: "Dali sme si spolu pohárik, no ona mi vypila skoro celú fľašu ginu. Nečakala som, že to takto dopadne," spomína si. 

Takto dopadol vysnívaný účes Emily

Kráska ešte v tú noc písala inej kaderníčke, ktorá pracuje neďaleko jej domu a prosila ju, aby jej vlasy opravila. Tá si napokon našla čas a za hodinu jej na hlave vyčarovala presne to, čo chcela. Kaderníčka najprv neverila vlastným očiam, čo na hlave Emily uvidela. Dokonca to nazvala najhorším účesom roku 2020. Myslíte si, že právom?

Takto vyzerali jej vlasy po náprave

https://www.facebook.com/emily.hunt.1466126/posts/1864470370378357

Súvisiace články

Najčítanejšie