Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Meghan Markle šokovala novým účesom: Nosí ich už aj ona?
Zdielať na

Meghan Markle šokovala novým účesom: Nosí ich už aj ona?

Zdroj: profimedia.sk

Odkedy Meghan Markle nie je súčasťou britskej kráľovskej rodiny, zmenil sa aj jej štýl obliekania a vizáž. Kráska môže opäť so svojím vzhľadom experimentovať...

Nie je tajomstvom, že členky kráľovskej rodiny musia dodržiavať protokol a nemôžu si na seba obliecť len tak hocičo. To isté platí aj o nechtoch, ktoré nemôžu zdobiť výrazné laky. Toto pravidlo sa vzťahuje aj na vlasy a účes, s ktorými nemôžu experimentovať. 

​Keďže sa Meghan stala členkou rodiny, musela sa podriadiť spomínaným pravidlám. Aj preto svoje vlasy nosila takmer vždy vypnuté v drdole. Keď však s manželom princom Harrym pred pár mesiacmi šokovali vyhlásením, že sa vzdávajú svojich titulov a kráľovským povinnostiam dávajú zbohom, konečne si môže obliecť to, čo chce. Platí to aj o vlasoch!

YouTube

Meghan sa preto rozhodla, že rovnako ak mnoho celebritných žien, aj ona vyskúšala príčesky! Aktuálne jej hlavu zdobí naozaj dlhá hriva... Rozpustené vlasy bez zbytočných úprav sú jasným signálom toho, že si Meghan život bez prísnych pravidiel užíva a so svojím vzhľadom môže opäť experimentovať. 

Profimedia

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie