Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Spomínate si na túto výstrednú speváčku? Aha, ako vyzerá Cyndi Lauper dnes!
Zdielať na

Spomínate si na túto výstrednú speváčku? Aha, ako vyzerá Cyndi Lauper dnes!

Zdroj: Profimedia

Spevácku divu okrem svojského hudobného prejavu preslávil aj typický výstredný imidž a divoké vlasové kreácie. Čo myslíte, zostala im verná aj na „staré kolená?“

Cyndi má už 66 rokov, no extravagantného štýlu sa ani náhodou nevzdala, práve naopak, dnes má ešte oveľa viac odvahy ako za mladých čias!

Spomínate si na tento obrovský hit?

;feature=emb_title 

Vždy bola iná, svojská a vôbec neriešila, čo si o nej ostatní myslia. Najdôležitejšia bola hudba, ktorá ju preslávila a ktorej sa držiteľka cien Emmy aj Grammy venuje dodnes.

Cyndi sa svojho výstredného imidžu nevzdala ani v zrelom veku, na ktorý mimochodom vôbec nevyzerá! Speváčka je známou bojovníčkou za práva žien a pokladá za veľmi dôležité, aby sa práve ženy medzi sebou podporovali. “Väčšinou som pracovala s mužmi, ale ak môžem spolupracovať so ženami, som nadšená!” povedala pre magazín Billboard.

Lauper sleduje a fandí aj súčasným mladým speváčkam, medzi jej obľúbenkyne patrí aj niekoľkými cenami ovenčená Billie Eilish, s ktorou má okrem hudby spoločnú aj lásku k výstrednému imidžu.

https://www.instagram.com/p/B6AR4tjAHIT/

Nemala to ľahké

Cyndi Lauper to v detstve a na začiatku hudobnej kariéry nemala vôbec jednoduché, kvôli nevlastnému otcovi, ktorý ju obťažoval, utiekla z domu a istý čas musela doslova žobrať o jedlo a neskôr sa živila aj ako tanečnica hore bez. O nič lepšie to nebolo ani s mužmi, zažila ponižovanie, pokus o znásilnenie aj nevery.

Keď jej lekári povedali, že kvôli komplikáciám s krčkom maternice nikdy nebude môcť otehotnieť, bola úplne hotová. Neskôr dokonca prišla o hlas a hrozilo jej trvalé poškodenie hlasiviek. V tej dobe uvažovala často nad samovraždou, ale vďaka terapiám, ktoré začala navštevovať, sa dostala z najhoršieho.

https://www.instagram.com/p/B76t95Cp5q-/

Hlasivky si dala do poriadku vďaka skúsenej hlasovej pedagogičke a jej sláva sa rozbehla raketovou rýchlosťou. Cyndi sa ukázala aj ako nádejná herečka a práve na filmovom pľaci sa zoznámila s hercom Davidom Thorntonom, ktorého si vzala a napriek prognózam lekárov predsa otehotnela a narodil sa im syn Declyn.

Cyndi Lauper sa stala vzorom pre mnohé ďalšie speváčky, dnes je považovaná napríklad za predchodkyňu Lady Gaga, ktorá ju veľmi pripomína nielen imidžom, ale aj štýlom spievania.

Profimedia

​https://www.instagram.com/p/B79tlsjhnZr/

https://www.instagram.com/p/B72o3c-hTjV/

Súvisiace články

Najčítanejšie