Skoro jasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Ariana Grande odhodila príčesky a ukázala SVOJE vlasy: Fíha, toto vás prekvapí!
Zdielať na

Ariana Grande odhodila príčesky a ukázala SVOJE vlasy: Fíha, toto vás prekvapí!

Zdroj: Profimedia

Azda je všetkým jasné, že speváčka sa na verejnosti nepýši svojou hrivou, ale dokonalými parochňami a príčeskami. Čo však skrýva pod nimi, tušil len málokto!

Populárna speváčka Ariana Grande (26) už zmenila farbu vlasov a účes niekoľkokrát, ale vždy sa vráti ku svojmu obľúbenému dlhokánskemu konskému chvostu. Ako ste iste tušili, vždy išlo o kvalitné príčesky.

Mnohých poriadne prekvapilo, čo pod parochňami skrýva Ariana Grande.

Vysokovyčesaný konský chvost nosí Ariana zámerne. Okrem toho, že je stále trendy a hodí sa ku každému typu oblečenia, v jej prípade jej pomáha aj tým, že jej opticky pridáva na výške. Mladá speváčka meria totiž iba 160 centimetrov!

Ariana Grande sa na koncertoch a spoločenských udalostiach prezentuje vždy tip top nahodená a rovnako dokonalo zakaždým vyzerajú aj jej vlasy. Teda vlastne skôr parochne či príčesky.

https://www.instagram.com/p/B1mCKAKF-KA/

Toto sú jej skutočné vlasy

Ako vyzerajú jej skutočné vlasy, nevedel takmer nikto, pretože okrem zopár fotografií z detstva ich nikdy neukázala. Až doteraz!

Speváčka zverejnila krátke video, na ktorom ukázala, aké sú jej prirodzené vlasy a mnohí boli poriadne prekvapení. Sú totiž vlnité a poriadne nepoddajné. Oproti vyžehlenej dlhej hrive akú nosí bežne je to obrovský rozdiel.

Ariana Grande

Twitter/Ariana Grande

https://www.instagram.com/p/B0NaRPunT5v/

​A takto vyzerala Ariana, keď mala približne 15 rokov! Spoznali by ste ju?

Ariana Grande

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie