Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Profíci zmenili mladú mamičku na nepoznanie: S novým imidžom úplne rozkvitla
Zdielať na

Profíci zmenili mladú mamičku na nepoznanie: S novým imidžom úplne rozkvitla

Zdroj: youtube/ Rachael Ray Show

V mladom veku zažila hroznú tragédiu, ale túži byť opäť šťastná a chce si užívať život. Zverila sa do rúk profesionálom a urobila dobre. Pozrite sa na tú dokonalú premenu!

25-ročná Imelda si už v takom mladom veku musela prejsť mimoriadne ťažkým obdobím. Rozhodla sa zveriť do rúk odborníkom z Rachael Ray Show, aby jej pomohli s úpravou jej imidžu a odštartovať tak novú etapu života.

Imelda mala iba 22 rokov, keď jej partner a otec dieťaťa, ktoré nosila pod srdcom, zomrel na mozgovú príhodu. Týždeň po hroznej tragédii porodila zdravú dcérku. Tá má teraz dva roky a Imelda sa popri starostlivosti o ňu snaží doštudovať.

Takto vyzerala pred premenou…

youtube/ Rachael Ray Show

Zmenu si pre ňu veľmi želala aj jej mama, ktorá si veľmi praje, aby jej dcéra mohla byť zase šťastná a spokojná sama so sebou. Keď ju uvidela po premene, dojalo ju to k slzám.

Po premene vyzerá úžasne!

youtube/ Rachael Ray Show

Kaderník jej dlhé vlasy radikálne skrátil, nielen preto, že takto vyzerá oveľa lepšie a príťažlivejšie, ale kratšie vlasy sa jej budú teraz oveľa ľahšie upravovať. Jemný mejkap a nové oblečenie ju zmenili na nepoznanie.

WAU, vyzerá skvelo, súhlasíte?

youtube/Rachael Ray Show

​Pozrite si jej premenu aj vo videu:

;

Súvisiace články

Najčítanejšie