Jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kvôli nevhodnému outfitu ju vyhodili z lietadla: Ako by ste na TO zareagovali vy?
Zdielať na

Kvôli nevhodnému outfitu ju vyhodili z lietadla: Ako by ste na TO zareagovali vy?

Zdroj: TikTok/fattrophywife

Nielen reštaurácie, ale aj letecké spoločnosti majú vlastné pravidlá ohľadom oblečenia, ktoré musia všetci pasažieri dodržiavať. Táto žena je presvedčená, že nič neporušila, napriek tomu ju do lietadla nepustili.

Ray Lin Howard, ktorá na sociálnych sieťach vystupuje ako @fattrophywife zverejnila video, ktoré sa stalo ihneď virálne. Žena sa posťažovala na leteckú spoločnosť Alaska Airlines, ktorej letušky ju nepustili do lietadla pretože vraj nebola vhodne oblečená, píše yahoo.com.

Ray sa chystala letieť so svojím malým dieťaťom, keď ju letušky upozornili na nevhodné oblečenie. Mala na sebe športový top a cyklistické nohavice, no hneď po upozornení si na seba ešte natiahla vŕšok siahajúci až ku krku. Ani to však letušky neuspokojilo, pretože jej vraj stále trčalo brucho a zavolali na ňu letiskovú políciu.

TikTok/fattrophywife

​Jej video si pozrelo už viac ako milión ľudí a väčšina sa zhodla v tom, že by sa žena mala sťažovať a žiadať odškodné, niektorí sa dokonca priznali, že majú s touto spoločnosťou rovnako nepríjemné skúsenosti.

Ray to nakoniec aj urobila, pretože bola presvedčená, že v jej prípade išlo o diskrimináciu kvôli nadváhe a tetovaniam, ktoré má na tele. Na TikToku neskôr informovala, že jej letecká spoločnosť  peniaze za let vrátila a tiež od nich ako ospravedlnenie dostala zľavu na ďalší let. Ktovie, či s nimi po tomto zahanbujúcom zážitku ešte niekedy poletí...

@fattrophywife

@alaskaair Flight attendant harassed and called the airport police on me for my inappropriate outfit. ##bbw ##plussize ##plussizeedition ##bbws ##fyp

♬ original sound - Trophy

Najčítanejšie