Skoro jasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Aké topánky si vybrať pre trendy vzhľad?
Zdielať na
Top trendy

Aké topánky si vybrať pre trendy vzhľad?

Držať krok s módou je dôležitým aspektom pre fanúšikov štýlového a moderného oblečenia. Kombinácia správneho oblečenia spolu s vhodnými topánkami, vytvorí vo výsledku pôsobivý a nezabudnuteľný dojem. Ako ale postupovať pri výbere topánok a ktoré sa hodia ku konkrétnemu outfitu?

Prečo sú dámske tenisky univerzálne?

Štýlové dámske tenisky sú skvelou možnosťou pri kombinácií s akýmkoľvek outfitom. Táto obuv už nepatrí len do telocvične. Vzdušný materiálpohodlná platforma je spestrená o veľké množstvo estetických doplnkov. Aj keď donedávna to bývalo tabu, no dnešné trendy outfity sa dajú jednoducho zladiť pomocou tenisiek a letných, či formálnych šiat. Elegancia sa dá totiž dosiahnuť aj bez lodičiek, ktoré sa automaticky pripisujú k šatám. Dámske tenisky na answear.sk sa dajú skombinovať s pracovným aj domácim oblečením, ležérnymi kúskami, či s klasickým vzhľadom.  

Zvoľte si tenisky so sakom, nohavicami a neutrálnym topom. Je to spôsob, ako dať dohromady sofistikované oblečenie, pričom chodidlá ostanú po celý čas v pohodlí. Ak je obuv konkrétna časť odevu, na ktorú chcete upozorniť, zvyšok oblečenia by nemal pôsobiť výrazne. Na druhú stranu, biele a čierne dámske tenisky sú mimoriadne všestranné. V tomto prípade je na mieste experimentovať so zvyškom oblečenia - pri výbere topov a tričiek sa môžete inšpirovať napríklad na https://answear.sk/k/ona/oblecenie/topy-a-tricka.

Módny hit espadrilky – s čím ich zladiť?

Spojením prírodnej kože a textilu, vznikla pôsobivá vzdušná obuv, určená na letné mesiace, ale aj na obdobie počas jari, či jesene. Espadrilky majú výrazne odlišnú podrážku, ktorá im dodáva jedinečný vzhľad. Ich rôzne štýly sa dajú skombinovať s viacerými druhmi oblečenia. Pre mestské, formálne príležitosti ich vyskúšajte s džínsami a peknou blúzkou. Dlhé letné šaty sa budú krásne vynímať popri espadrilkách, ktorých štýl dodáva nádych francúzskej módy. Keď preskúmate široký výber cez https://answear.sk/k/ona/obuv/espadrilky, objavíte nemalé množstvo espadriliek so zaujímavým dizajnom a rôznymi výškami platforiem.

Espadrilky sú navyše ľahko prenosné. Ak máte v pláne viacdňový výlet, môžete si ich zabaliť do ruksaku bez toho, aby zaberali veľa miesta. Čo sa týka farebného ladenia, tiež tu platia isté nepísané pravidlá. Tieto topánky so sebou prinášajú viacero farieb, a preto výrazné odtiene nie je vhodné ladiť s ešte výraznejšími kúskami oblečenia. Predsa len ide o elegantnú obuv, takže celkový dojem by mal tiež pôsobiť zmyselne. Cez link https://answear.sk/k/ona/oblecenie sa dostanete k najnovšiemu trendy oblečeniu, ktoré sa hodí skoro ku každej obuvi.

Nadčasový dizajn sandálov a šľapiek

Ak máte oblečenie už dávno vybraté, no neviete akú obuv k nemu priradiť, sandále a šľapky sú skvelým riešením. Sandále navyše obopínajú členok, čo zaručuje podporu chodidla. Treba však dávať pozor na neželaný kontrast. Aj keď módny priemysel prichádza každý rok s novými návrhmi, biele ponožky do sandálov stále nepatria.

Pri príležitostiach, kde je oblek nevyhnutnosťou, si šľapky neobúvajte – výrazne to odoberie na formálnosti. Na druhej strane, pohodlné kraťasy, sukne, či overaly budú krásne doladené vtedy, ak ich doplníte o sandále a šľapky, napríklad z výberu zo stránky https://answear.sk/k/ona/obuv/slapky-a-sandale. Horúce obdobie je ideálne na nosenie tohto typu topánok. Sú obľúbené už desaťročia, takže návrhári oblečenia sa im za ten čas dokázali efektívne prispôsobiť.

S kúskom tvorivosti a kreatívneho pohľadu, sa dá dovŕšiť zaujímavá kombinácia oblečenia a trendy topánok. Každá obuv má v sebe iskru a hodí sa na každodenné, aj špeciálne príležitosti. Rôznorodý dizajn a materiál je vytvorený tak, aby sa hodil do každého počasia. Motivujte sa spomínanými návrhmi a výsledným vzhľadom tak očaríte okolie.

Zdielať na

Najčítanejšie