Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Zatienila všetky celebrity: Mladučká speváčka sa predviedla na červenom koberci takmer nahá
Zdielať na

Zatienila všetky celebrity: Mladučká speváčka sa predviedla na červenom koberci takmer nahá

Zdroj: Profimedia

Slávnostné odovzdávanie cien MTV Movie & TV Awards v Los Angeles bolo plné nahodených hviezd, no všetky oči sa sústredili na túto jedinú. Jej outfit bol totiž viac než odvážny!

Mladučká americká speváčka, tanečnica a hviezda sociálnej siete Tik Tok Addison Rae (20) sa na odovzdávaní cien MTV Movie & TV Awards objavila v outfite, ktorý veľa priestoru na predstavivosť nenechal. Talentovaná kráska ním vyrazila dych najmä prítomným pánom.

Odvážne alebo nevhodné?

Outfit dvadsaťročnej influencerky začali ľudia okamžite riešiť na sociálnych sieťach. Kým mnohí vyzdvihli jej sexepíl a top postavičku, ktorú odvážny model iba pozdvihol, iní si myslia, že to pôsobí lacno, vulgárne a na takúto slávnostnú udalosť je to úplne nevhodné.

Sexi kráska mala na sebe čiernu maxi sukňu so zaujímavým šperkom na bruchu, ktorý bol jej súčasťou a ovesize čierne sako, pod ktorým mala iba tenký pruh čiernej látky. Ten jej iba veľmi čiastočne prekrýval prsia a vyzeralo to, ako keby si sama cenzúrovala svoju nahotu.

Addison Rae

Profimedia

Celkový styling mladej hviezdičky rozdelil aj jej vlastných fanúšikov na dva tábory, predpokladáme však, že páni voči nemu nemali žiadne námietky. Čo na jej outfit hovoríte vy? Je toto ešte odvážne, alebo absolútne nevhodné na slávnostné odovzdávanie cien MTV?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ADDISON RAE (@addisonraee)

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa @wassupaddison

Súvisiace články

Najčítanejšie