Skoro jasno
17°
Bratislava
Kvetoslava
24.10.2024
Monika Bagárová zdieľala kúzelný moment s dcérou: TOTO si bude pamätať navždy
Zdielať na

Monika Bagárová zdieľala kúzelný moment s dcérou: TOTO si bude pamätať navždy

Zdroj: Instagram/bagarovamonika

Speváčka splnila milovanej dcérke sen, po akom túžia mnohé dievčatá v jej veku. Vôbec sa nečudujeme, že ju pohľad na šťastnú Ruminku rozcítil.

Sympatická česká speváčka Monika Bagárová (30) pripravila pre svoju štvorročnú dcérku dovolenku snov. S Ruminkou a partnerom Leom si užili exotické Maldivy s kopou zážitkov najmä pre malú princeznú.

Dovolenka snov 

Monika nedávno priznala, že odkedy chodí jej dcérka Ruminka do škôlky, má aj viac času na seba a opäť začala pravidelne cvičiť.  Práve v dovolenkovom raji sa na radosť fanúšikov konečne ukázala aj v plavkách a predviedla štíhlu a spevnenú postavu.  

"Maldivy, jednoducho raj na zemi. Relax, pohoda a váľanie sa na pláži, to je snáď úplne jasné, ale my tu zbierame aj ďalšie krásne zážitky,“ pochválila sa fanúšikom. „Každý deň za nami na pláž pripláva baby shark, už si to tam bez neho ani nevieme predstaviť. Vyrazili sme mrknúť na delfíny, mali sme šťastie. A tiež sme vyrazili mrknúť na Manty. Bola som pripravená na to, že malá asi do mora neskočí, a tak sme pozorovali z lode nášho Lea,“ vymenovala prekrásne momenty zo spoločnej dovolenky.

Prekvapenie pre dcérku 

Z Maldív sa rodinka presunula do Dubaja, kde sa Monike podarilo splniť dcérke veľký sen. "Ďalší krásny zážitok, usmievala som sa od ucha k uchu a slzy som mala na krajíčku. Ruminka miluje morské panny, aj na Maldivách sme so sebou mali kostým. A potom v Dubaji toto? Úplne náhodne som išla okolo a mali ešte jedno voľné miesto. Mali sme šťastie," napísala dojatá mama k videu, kde je jej Ruminka v kostýme morskej panny a v akváriu pritom sleduje “skutočnú” morskú pannu. Pre také malé dievčatko to musel byť naozaj nezabudnuteľný zážitok!  

Súvisiace články

Najčítanejšie