Jasno
11°
Bratislava
Kristián
19.10.2024
Ako si poradiť s neporiadkom vašich tínedžerov? Táto mama vám TO ukáže!
Zdielať na

Ako si poradiť s neporiadkom vašich tínedžerov? Táto mama vám TO ukáže!

Zdroj: Profimedia

Každého rodičia minimálne raz za čas nahnevá dieťa v pubertálnom veku, ktorého izba vyzerá ako jedno veľké smetisko. Poznáte to?

Istá mama Audrey zverejnila na sociálnej sieti video, v ktorom ukazuje neporiadok v izbe jej 12-ročnej dcéry a následne ho za pár minút tip top vyupratuje, píše portál mother.ly. Rodičom, ktorí by ju za toto zniesli pod čiernu zem, otvorila svojím vysvetlením oči.

Buďte k deťom láskavejší 

Audrey vo videu vysvetlila, že upratovanie izby jej dcéry ani náhodou nehcela podporiť jej lenivosť, ani to nerobí pravidelne. Jednoducho namiesto toho, aby jej vynadala za neporiadok, rozhodla sa ju prekvapiť a izbu jej dala do poriadku.  

„Moja dcéra v poslednom čase veľmi tvrdo pracuje. Chodila na tréning o šiestej ráno, čiže oveľa skôr ako my ostatní, potom do školy, bývala pravidelne vyčerpaná, má len dvanásť rokov... Tak som ju chcela prekvapiť aj povzbudiť tým, že som jej upratala izbu," povedala jej mama.  

„Podstatou tohto videa je, že musíme byť láskavejší. Všetci zažívame neúspechy, zlyhania, všetci robíme chyby. Rozširovaním láskavosti, šírime súcit a pochopenie. Ak neposkytneme láskavosť svojim vlastným deťom, potom nie je žiadny spôsob, ako ju rozšíriť na niekoho iného na svete...” myslí si mama, ktorú ľudia odmenili tisíckami lajkov.  

Súhlasíte s jej slovami aj vy?  

 

@organizedchaos4 My daughter has been working so hard lately. Getting herself to 6 am practice, school… so I really wanted to surprise her by tidying up her room. ❤️ #speedclean #cleaning #cleanwithme #clean #home #mom #kids #parenting ♬ original sound - Organized Chaos | Audrey

Súvisiace články

Najčítanejšie