Jasno
10°
Bratislava
Uršuľa
21.10.2024
Prasklo utajované tehotenstvo tejto Slovenky: Urobila párty, na ktorej to všetkým vytrúbila
Zdielať na

Prasklo utajované tehotenstvo tejto Slovenky: Urobila párty, na ktorej to všetkým vytrúbila

Zdroj: Profimedia.sk

Tretie tehotenstvo sa jej podarilo dokonale utajiť! Slovenská playmate Lela Ceterová čaká so svojím manželom Karlosom Vémolom tretieho potomka. A svetu to oznámili naozaj veľkolepo!

Sexi Slovenka sa postarala o poriadne prekvapenie! Nikto totiž na nej nevidel a iba jej najbližší vedeli, že pod srdcom nosí bábätko. 35-ročná Lela je vo štvrtom mesiaci tehotenstva, čo sa jej doteraz podarilo dokonale utajiť. 

​Manželia sa rozhodli, že ich novinku svetu oznámia naozaj veľkolepo, a to sa im aj podarilo! Zorganizovali totiž akciu, na ktorú si pozvali kamarátov a novinárov. Nikto z nich však netušil, čo sa bude diať dovtedy, kým im to dvojica neoznámila! Postavili sa pred všetkých prítomných a oznámili, že čakajú 3. potomka. To však nebolo všetko...

Bude to...

Keďže je Lela v štvrtom mesiaci tehotenstva, vie už aj, čo nosí pod srdcom. Tentoraz to bude opäť chlapec a manželia dokonca prezradili meno, aké mu vybrali - bude sa volať Arnie.  "Prial som si chlapca, vždy som si hovoril, že ku šťastiu, mi chýba už len ten Arnie a nabudúce to už pokojne môže byť aj dievčatko," povedal pre český web super.cz Karlos. Manželia majú spolu 5-ročnú Lili a 3-ročného Rockyho. 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie