Zatiahnuté
11°
Bratislava
František
4.10.2024
Pýši sa 4 dcérami, aké nemá nikto na svete: Ako je toto možné?
Zdielať na

Pýši sa 4 dcérami, aké nemá nikto na svete: Ako je toto možné?

Zdroj: facebook/kristin.bonett

Šanca, že sa vám toto niekedy v živote stane je rovná takmer nule! Kristen je matkou štyroch krásnych dcér a môže sa pochváliť tým, čím iná mam nie. Čo to je?

Ešte predtým, ako sa Kirsten a Nick zosobášili, vedeli, že chcú mať spolu veľkú rodinu. Túžili mať tri až štyri spoločné deti. Ich prianie sa im aj splnilo, no nikto nečakal, že príchod ich detí na svet bude taký výnimočný. Prečo?

Ich najstaršia dcéra Sophia sa narodila 25. augusta 2015 a rodičia boli šťastím bez seba. Dievčatko bolo zdravé a robilo im len radosť. Keď mala dva roky, Kristen a Nick sa rozhodli, že sa pokúsia o ďalšie dieťa. To sa im aj podarilo! Koncom roka 2017 Kristen opäť otehotnela a porodiť mala koncom augusta. Nikto však nečakal, že to bude v tento deň! Kristen totiž svoju druhorodenú dcéru Giulianu priviedla na svet opäť 25. augusta! Sami tomu nemohli uveriť, že sa im obe dcéry narodili v ten istý deň! To však nebolo všetko...

Stalo sa to opäť

Keď Kristen po tretíkrát otehotnela, termín pôrodu jej stanovili na polovicu septembra. Mala však zdravotné problémy, čo spôsobili, že jej dcéra Mia prišla na svet skôr. Hoci jej pôrod vyvolali ešte 23. augusta, na svet prišla až 25.! Dvojica bola v šoku, že má tri dcéry, ktoré sa narodili v ten istý deň. Vtedy však netušili, čo ich ešte čaká. Rozhodli sa pre ďalšie dieťa. Kristen mala však v tehotenstve opätovne vážne zdravotné problémy, preto jej pôrod museli vyvolať. Jej štvrtá dcéra Valentina prišla na svet predčasne, no presne 25. augusta! "Áno, stalo sa nám to opäť! Garantujem vám, že nikto nie je viac šokovaný, ako my dvaja. Sme presvedčení, že chcela byť súčasťou tejto narodeninovej oslavy, preto sa na svet vypýtala mesiac skôr. Je však zdravá a silná," priznala na instagrame spokojná mamička.  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kristin Bonett Lammert (@kblammert)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Kristin Bonett Lammert (@kblammert)

Súvisiace články

Najčítanejšie