Zatiahnuté
18°
Bratislava
Cyprián
27.9.2024
Salma Hayek sa pochválila jedinou dcérou, schytala kritiku: Aj vy TO vidíte?
Zdielať na

Salma Hayek sa pochválila jedinou dcérou, schytala kritiku: Aj vy TO vidíte?

Zdroj: Profimedia

Obľúbená herečka verejne poblahoželala svojej dcére k sedemnástim narodeninám, no veľa pozitívnych komentárov od ľudí nedostala. Čo sa im nepáčilo?

Salma Hayek (58) má s manželom Françoisom-Henrim Pinaultom jedinú dcéru Valentinu Palomu, ktorá pred nedávnom oslávila už sedemnáste narodeniny, pripomína hellomagazine.com. Hoci je jasné, že pre herečku je dcéra a rodina na prvom mieste, mnohí sa ani pri pekných spoločných spomienkach nezdržali kritiky.

S dcérou má krásny vzťah 

Salma Hayek vyzerá stále fantasticky, teší sa z práce a obľúbenosti u fanúšikov, no najväčšiu radosť jej robí spokojné manželstvo a tiež skvelý vzťah s dcérou Valentine. „Posledné narodeniny môjho bábätka doma. Už mám separačnú úzkosť, celé dni ma rozosmieva, učí ma toľko vecí, udržuje moju motiváciu, inšpiruje ma v mnohých veciach, vďaka nej chcem tancovať, spievať a variť, robí život tak vzrušujúcim. Tak ťa milujem, Vale,“ vyznala sa herečka na Instagrame a pridala sériu fotografií svojej dcéry. 

Jej fanúšikovia mladej dáme od srdca zablahoželali, no pod článkami známych magazínov sa veľa pozitívnych komentárov neobjavilo.

Nafúkaná a rozmaznaná? 

Ľudia nevedia prekúsnuť, že dcéra veľmi bohatého páru, ktorý sa nedávno objavil v zozname bohatých The Sunday Times Rich List s imaním približne 7,7 miliardy dolárov, chce byť herečkou a režisérkou.  

„Rada by bola herečkou a režisérkou. Vážne? Zostáva v brandži vôbec priestor pre ľudí, ktorí nemajú slávnych rodičov?“ alebo „Samozrejme nechce byť lekárkou, inžinierkou NASA alebo historičkou. Nič, čo by vyžadovalo štúdium a úsilie,“ opierajú sa ľudia do voľby povolania mladej Vale. Mnohí pridali kritické komentáre aj na jej vzhľad.

„Je podobná svojmu otcovi, bohužiaľ ...“ či „Koľko plastických operácií už jej dcéra podstúpila? Plastiku nosa určite,“ myslia si ľudia, ktorým sa nepáči predovšetkým to, ako sa Valentine tvári na verejnosti.  

„Salma bola vždy sympatická, pozitívna, radostná a očarujúca. Valentina vždy vyzerá zúfalo a otrávene,“ píše jeden zo čitateľov. „Mohla by sa naučiť trochu usmievať,“ pridali sa ďalší. Čo poviete na jedinú dcéru Salmy Hayek vy?   

Súvisiace články

Najčítanejšie