Zatiahnuté
18°
Bratislava
Cyprián
27.9.2024
Sexy tanečné video Belohorcovej dcéry pobúrilo matky: Uff...
Zdielať na

Sexy tanečné video Belohorcovej dcéry pobúrilo matky: Uff...

Zdroj: Instagram/zuzanabelohorcova

Dcéra Zuzany Belohorcovej Salma je nielen krásna, ale aj veľmi talentovaná tanečnica. Jej slávna mama sa pochválila videom, na ktorom tancuje sporo oblečená a mnohé matky nechápu, ako sa takýmto vyzývavým tancom môže verejne pochváliť...

Z jej malého dievčatka je už tínedžerka, ktorou sa Zuzana aj rada pochváli! 14-ročná Salma je odmalička pohybovo veľmi nadaná a jej ostatné video je toho dôkazom. 

​Salma na ňom tancuje v obtiahnutom krátkom tielku a kraťasoch s pomponami v rukách ako roztlieskavačka. Aj samotná choreografia je veľmi zaujímavá, keďže mladá slečna sa v nej nevyhla ani odvážnejším a vyzývavejším pohybom. A práve celé tanečné vystúpenie niektoré matky naozaj pobúrilo a Belohorcovej adresovali ostré slová. "Toto by som rovnako starej dcére nedovolila. Nemyslím tanec, ale kameru medzi nohami, pidi legíny a natáčať sa na instagram... " zhodli sa mnohé ženy. 

Dovolí jej veľa vecí...

Toto nie je prvýkrát, čo si Zuzana od iných matiek vypočula kritiku, že je vo výchove svojej jedinej dcéry viac ako benevolentná. V minulosti jej totiž dovolila nosiť príčesky a tiež dlhé umelé nechty. Bývalá moderátorka si však z názorov iných matiek ťažkú hlavu nerobí a svojej dcére dopraje takmer všetko... Čo si o tom myslíte vy? 

Súvisiace články

Najčítanejšie