Jasno
17°
Bratislava
Kvetoslava
24.10.2024
Jana Kolesárová sa starnutia nebojí: Proti vráskam používa tento TRIK
Zdielať na

Jana Kolesárová sa starnutia nebojí: Proti vráskam používa tento TRIK

Zdroj: TV JOJ

Sympatickej herečke už ťahá na päťdesiatku, no stále vyzerá veľmi sviežo a mladistvo. Za jej vzhľadom však nie je botox či estetické vylepšenia. Na čo sa spolieha?

Nenechajte si ujsť nový mysteriózny seriál Lovec, ktorý prinesie tajomné vyšetrovanie aj prvky hororu! Na Janu Kolesárovú a ďalších skvelých hercov sa môžete tešiť už v nedeľu 27. októbra o 20:40 na JOJke!

Prirodzená krása 

Hviezda jojkárskej Kriminálky Kraj a mnohých ďalších, Jana Kolesárová (48), sa môže pochváliť stále mladistvým a úplne prirodzeným vzhľadom. Populárna herečka totiž že nie je fanúšičkou invazívnych zákrokov a proti pribúdajúcim vráskam využíva radšej prírodné metódy.  

V rozhovore pre iDnes.cz dokonca priznala tajný trik, ktorý používa vždy, keď potrebuje vyzerať sviežo. “Nastrúham si list z aloe vera a šťavu zamrazujem v boxoch na ľad. Každé ráno si potom spomínanými kockami ochladzujem tvár. Chlad, nielen na pleť, funguje skvele…” povedala herečka.  

Ako píling sa jej osvedčila usadenina z rannej kávy, ktorú nechá na svojej tvári pôsobiť asi 20 minút a potom ju zmyje. “Podobné rituály sú pre mňa nesmierne príjemné a myslím, že u mňa aj fungujú. Taktiež robím aj tvárovú jogu, čo je ďalšia skvelá vec. Nie som totiž zástankyňa väčších zásahov do tváre…” dodala Jana.

View this post on Instagram

A post shared by Televízia JOJ (@tvjoj)

Pomáha aj jóga 

Možno ste netušili, že keď Jana Kolesárová žila v Amerike, prepadla cvičeniu jógy. Tá jej  pomohla zbaviť sa veľkých problémov s chrbticou. Po pôrode a vlastne už aj pred ním, som mala veľké problémy s chrbticou, vyskúšala som asi všetko, ale nič nepomáhalo, kým som neobjavila bikram jogu, ktorú som začala intenzívne cvičiť. Neskôr som si spravila aj kurz a stala som sa profesionálnou inštruktorkou bikram jogy. Začala som objavovať Holotropy, bioenergetiku, meditáciu a hlbšie sa tým zaoberať,” prezradila v minulosti pre portál superbabky.sk.  

Keďže jóga okrem fyzickej stránky pomáha aj psychike, je určite aj toto dôvod, prečo Jana Kolesárová vyzerá tak mladistvo a fit.  

Súvisiace články

Najčítanejšie