Oblačno
13°
Bratislava
Slavomíra
10.10.2024
Lela ukázala, že svojim deťom vie aj variť: Biomatky sa do nej okamžite pustili!
Zdielať na

Lela ukázala, že svojim deťom vie aj variť: Biomatky sa do nej okamžite pustili!

Zdroj: Instagram/lela_ceterova_official

Slovenská playmate Lela Ceterová väčšinou dráždi svojimi sexi fotkami, hriešne zvodnými outfitmi a vylepšeniami, za ktoré ju mnohé ženy nešetria kritikou. Zvozili ju však aj za prípravu polievky pre deti. Prečo?

Vyzerá to tak, že po rôznych škandáloch sa Lela Ceterová a zápasník Karlos Vémola uzmierili a žijú spokojný rodinný život. Slovenská sexica má so športovcom dve deti 4,5-ročnú Lili a skoro 3-ročného Rockyho. Úlohu dvojnásobnej mamy si naplno užíva.

​Okrem práce, ktorou sa prezentuje na sociálnych sieťach ukázala aj to, že sa o svoje deti vie postarať rovnako ako iné matky. Blondína sa pochválila svojím receptom na rajčinovú polievku, ktoré jej dve ratolesti milujú. Okrem klasických prísad, však do nej dala aj dva bujóny, za čo ju ženy okamžite zvozili! "Nazvete to detské jedlo a dáte 2 kusy?" pohoršovali sa matky. Lela je však na kritiku už zvyknutá a nedala sa...

Nie som biomatka!

"Ja nie som bio matka. Prepáčte, ak som vás pohoršila. Ja varím všetko. A hlavne moje deti jedia a chutí im a to je hlavné! Viete, aké horšie veci ľudia a aj vy konzumujeme a možno o tom ani neviete," reagovala na ženy playmate. Tá už nie raz svetu ukázala, že hoci by to málokto na ňu povedal, vie sa šikovne obracať aj v kuchyni. S manželom a dvoma deťmi si splnila svoj sen, po ktorom roky túžila a názory iných ju len tak ľahko nevytočia. "Som požehnaná a vďačná, že som mama dvoch krásnych a zdravých detí. Môj život pred materstvom bol iný, ale ak si ho porovnám s týmto, ničím ma nenapĺňal. Toto je pre mňa to, čo som vždy chcela. Mať šťastnú a zdravú rodinu. Už by som to určite nemenila," priznala v minulosti kráska.

Súvisiace články

Najčítanejšie