Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Svoju dcérku od narodenia zahŕňa luxusom a drahými darčekmi: Na týchto rodičov sa nechytá ani Cibulková
Zdielať na

Svoju dcérku od narodenia zahŕňa luxusom a drahými darčekmi: Na týchto rodičov sa nechytá ani Cibulková

Zdroj: Instagram

Spomínate si, ako vyzerala oslava prvých narodenín vašej ratolesti? Pretože tento slovenský športovec sa poriadne buchol po vrecku a svojej dcérke vystrojil párty hodnú princeznej.

Milan Škriniar patrí medzi našich najlepších futbalistov, ktorý zabodoval aj vo svete. Ako hráč slávneho talianskeho klubu sa teší z kráľovských zárobkov. Dôkazom je aj párty, ktorú vystrojiť svojej dcérke Charlotte. Tá nedávno oslávila prvé narodeniny.

​Športovec už v minulosti ukázal, že na svojich najbližších rozhodne nešetrí! Svoju majú princeznú od narodenia rozmaznáva luxusom a rád jej kupuje značkové oblečenie. Hoci z oblečenia bábätká veľmi rýchlo vyrastú a ide len o rozmar, jemu je to jedno. Rovnako dobre sa pri futbalistovi má aj jeho priateľka Barbora Hrončeková, ktorá sa pýši luxusom, dovolenkami a cestovaním súkromným lietadlom. 

Preto aj prvé narodeniny spoločnej dcérky museli byť honosné a na úrovni. Presne také aj boli. Charlotte mala na sebe šaty talianskej značky za stovky eur, dostala aj vlastné hračkárske auto a nechýbala ani veľkolepá výzdoba. Oslava malej Charlotte Škriniarovej tak tromfla asi všetky celebritné, ktoré sa tento rok nás konali. 

Súvisiace články

Najčítanejšie