Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slovenská promi mama je v šoku: Odporný útok na hmotnosť jej malej dcérky!
Zdielať na

Slovenská promi mama je v šoku: Odporný útok na hmotnosť jej malej dcérky!

Zdroj: Instagram

Ako by ste zareagovali, ak by sa cudzia žena pustilo do vašej dcéry so slovami, že je tlstá a obrovská? Presne to na vlastnej koži zažila aj známa Slovenka so svojím dieťaťom!

Sú celebrity, ktoré svoje deti od narodenia ukazujú všetkým a sú aj také, ktoré tváre svojich ratolestí pred verejnosťou radšej skrývajú. Jednou z nich je aj tanečnica Katka Jakeš, ktorá tvár svojej dvojročnej Izabelky svojim fanúšikom zatiaľ neukázala. Dôvod? 

Čo o svojej dcérke prezradila porotca Česko Slovensko má talent Jakub Prachař?

​Jedným z dôvodov sú práve neprajní ľudia, ktorí dokážu bez hanby vyvŕšiť svoju zlosť aj na malom dieťati. "Izabela je strašne obrovská a tlstá, ani sa nedivím, prečo ju neukazuješ do ksichtu," napísala tanečnici neznáma žena na Instagrame. 

Instagram/katka.jakes

​Odkedy sa z tanečnice stala influencerka, na svoju osobu si už vypočula rôzne narážky, nadávky aj urážky prevažne od neznámych ľudí. Aby sa však niekto pustil do jej malej dcérky, to je vrchol. "Presne kvôli takýmto...Izabelku na svojom Instagrame do tváre neukazujem. Neviem, kto si, ale môžeš sa hanbiť," odkázala žene Katka. Čo si o tom myslíte vy?

Zdá sa, že dcéra Johnnyho Deppa zdedila herecký talent po slávnom otcovi...

Súvisiace články

Najčítanejšie