Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Gesto lásky: Slobodná matka so štyrmi deťmi dostane skutočný DOMOV
Zdielať na
Relax

Gesto lásky: Slobodná matka so štyrmi deťmi dostane skutočný DOMOV

Táto rodina sa dostala do ťažkej životnej situácie a takmer sa z nich stali bezdomovci. Našťastie, dobrí ľudia stále existujú…

Štvornásobná slobodná matka Cherita Hooker zistila, že dom, v ktorom žili iba krátko, bol v katastrofálnom stave.

Zúfalá žena si nevedela rady, okrem toho, že sa sama starala o štyri deti, jeden z jej synov trpel vážnym ochorením obličiek. Na jeho liečbu išlo takmer všetko z mála, čo mali.

16-ročný Ja'Mori mal jediné želanie, ktoré adresoval neziskovej organizácii „Ježiškove zázraky“. Ide o špeciálny program, ktorý pomáha chorým deťom plniť ich sny.

Chlapcov sen zaujal zakladateľku organizácie Stephanie Myers, ktorá sa rozhodla, že chlapcovu túžbu musia stihnúť do Vianoc, aby rodina mohla stráviť sviatky so strechou nad hlavou.

Kompletná rekonštrukcia domu pre matku so štyrmi deťmi bola zatiaľ najväčším projektom, do ktorého sa organizácia pustila. Pomáhali desiatky dobrovoľníkov a sponzorov, ktorí neváhali priložiť ruku k dielu.

Organizátorka projektu sa vyjadrila takto: „Nechceme darovať tejto rodine len miesto k životu, chceme im dať skutočný domov!“

Keď sa matka dozvedela, aký zázrak im bol dopriaty na Vianoce, rozplakala sa od šťastia. Klobúk dole, bodaj by takýchto ľudí s veľkým srdcom bolo čo najviac!

Súvisiace články