Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Najväčší šatník na svete: Má tri poschodia plné šiat, topánok a kabeliek
Zdielať na

Najväčší šatník na svete: Má tri poschodia plné šiat, topánok a kabeliek

Zdroj: Instagram

Wau! Veľa žien sníva s krásnom šatníku, no tento americký prekoná aj tie najsmelšie očakávania. Nielen je tým najznámejším na celom svete, ale aj tým najluxusnejším. Aké poklady v sebe ukrýva?

Dych vyrážajúca je už len jeho rozloha – takmer 280 m2, čo je niekoľkokrát viac ako rozloha bytu priemerného Slováka. Majiteľkou tohto skvostu je úspešná podnikateľka a fitneska Theresa Roemer, ktorá ho zveľaďovala desaťročia. Napriek tomu sa s manželom rozhodli, že dom, v ktorom sa nachádza, už o pár dní ponúknu v aukcii. Vyvolávacia cena je 4,5 milióna dolárov za celú nehnuteľnosť. V čom je tento šatník taký špeciálny?

Veľký ako obchod

Nájdete v ňom Theresine módne úlovky, ktoré nazbierala počas 30 rokov. Medzi top kúsky sama považuje úplne prvú kabelku luxusnej značky Louis Vuitton, či celebritnú značku lodičiek Christian Louboutin s vlastnoručným podpisom dizajnéra. Okrem toho tu nájdete množstvo kabeliek tých najluxusnejších značiek, večerné róby, stovky párov lodičiek a topánok, a samozrejme, bižutériu.

Samotný šatník má tri pochodia a v jeho srdci sa nachádza bar, v ktorom sa vždy chladí šampanské. Nechýba tu ani vaňa a toaletný stolík. A cena za tento unikát? Stavba šatníka vyšla majiteľku na 450 tisíc eur, no jeho obsah stojí niekoľkokrát viac. Čo poviete, prijali by ste niečo podobné?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Theresa Roemer (@theresa.roemer)