Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Zabudnite na nudu v posteli! TOTO vám rozprúdi krv v žilách
Zdielať na

Zabudnite na nudu v posteli! TOTO vám rozprúdi krv v žilách

Zdroj: Profimedia.sk

Pre niekoho je posteľ oázou pokoja a zaslúženého odpočinku, pre iného zase miesto, kde sa odohrávajú radovánky. Ak v nej nenachádzate ani jedno, je na čase ju vymeniť.

Pri výbere nábytku sú Slováci dosť konzervatívni a nájsť v ich domácnostiach nejaký uletený kus je skôr rarita. To platí aj pri výbere postele.

Pre mnohých je najdôležitejšie, aby bola komfortná a aby sa v nej dobre spalo. Dizajn je už druhoradý, a to je škoda! Na trhu je množstvo zaujímavých, originálnych, ale aj uletených postelí, ktoré si zaslúžia pozornosť. Ak do svojej spálne hľadáte niečo nové, skúste sa inšpirovať!

​Pre lenivcov

Ak nemáte čas na ranné ustlanie postele, alebo sa vám nechce, stavte na posteľ so zipsom. Je dokonale mäkučká a miesto ustlania ju jednoducho zazipsujete a hotovo!

​Visiace postele

Aj ten najobyčajnejší priestor premenia na niečo výnimočné. Dokážu spríjemniť a zútulniť každú spálňu a zaručene sa na nich nebudete nudiť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Interior Design & Decor (@homeadore)

​Pre hádavých

Švédski dizajnéri mysleli aj na dvojice, ktoré sa často hádajú. Na prvý pohľad je to obyčajná manželská posteľ. No razom sa môže zmeniť na dve jednolôžkové postele. Ak sa s partnerom pohádate, nemusí spať na gauči, ale stačí ich oddeliť. 

​Vtáčie hniezdo

Dvojica dizajnérov vytvorila pomyselné hniezdo s mäkkými vankúšmi. Neviem, či je úplne vhodná na nočný spánok, no na také víkendové vylihovanie určite!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Official Beddinginn Sets (@beddinginn)

​Skoro ako na dovolenke

Potrebujete si v práci trochu zdriemnuť? Nie je problém! Táto sieťová posteľ je skutočne súčasťou istej kancelárie.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa ARCFLY Design (@arcflydesign)

​Viac inšpirácií pre vaše bývanie si môžete pozrieť v populárnej relácii Nové bývanie s Vladom Voštinárom na JOJ už v nedeľu o 17.50!

Súvisiace články