Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TV RiK oslavuje 2. narodeniny: Všetky deti poteší novými rozprávkami
Zdielať na

TV RiK oslavuje 2. narodeniny: Všetky deti poteší novými rozprávkami

Zdroj: rik.sk

Prvá detská televízia, ktorá vysiela výhradne v slovenskom jazyku, má už dva roky. Pri tejto príležitosti pripravila TV RiK pre svojich priaznivcov špeciálny darček!

TV RiK prináša už dva roky tie najkrajšie rozprávky pre vaše deti. Okrem toho vzniklo aj niekoľko vlastných úspešných relácií, pri ktorých sa deti nielen zabavia, ale aj poučia. Pri príležitosti druhých narodenín RiKu, sa deti môžu tešiť na niekoľko nových rozprávok. Ste zvedaví, ktoré to sú?

Oskar v balóne

(Kanadský animovaný seriál)

Najkrajší výhľad na krajinu majú určite vtáky. Zhora vidia všetko, čo sa deje a lietajú si kadiaľ sa im zachce. Takýto zážitok má aj Oskar. Zo svojho balóna pozoruje svet a vždy zažije niečo nové.

Keď sa pozriete hore na oblohu a zbadáte tam balón, v ktorom letí osemročný chlapček a kaktus, vôbec sa nečudujte. Sú to dvaja priatelia, ktorí sa vybrali na cestu okolo sveta, aby vám potom mohli rozprávať o svojich fantastických dobrodružstvách.

rik.sk

​Malý medvedík

(Kanadský animovaný seriál)

Malý medvedík je vo svojom lese ako doma. Jeho poučné príbehy zaujmú deti a porozprávajú im o zvieratkách, ktoré môžeme stretnúť aj u nás.
Pre všetkých chlapcov a dievčatá sú tu kreslené príbehy malého medvedíka, ktorý zažíva veselé aj napínavé príhody. Zoznámi sa so sovou, jeho novým kamarátom sa stane dikobraz, postaví domček pre kačičku a mnohé ďalšie zážitky.

rik.sk

​Lovci drakov

(Francúzsky animovaný seriál)

Seriál pre  všetkých mladých dobrodruhov! Každé dieťa, ktoré by si chcelo skrotiť draka neodtrhne oči od napínavých príbehov lovcov drakov.

Je to zvláštny svet budúcnosti. Svet, v ktorom ľudia žijú na lietajúcich ostrovoch spojených mostmi. Na každom ostrove žijú ľudia, ale aj jedinečné príšery, ktoré ľudia nazývajú drakmi. Lian Chu a Gwizdo sú postrachom týchto drakov. Vydajme sa spolu s nimi na cestu po týchto prazvláštnych ostrovoch a sledujme ich zápas s drakmi, aby priniesli ľuďom pokoj.

rik.sk

​Robošváb – nové série č. 3 a 4

(Kanadský animovaný seriál)

S robotickým švábom si užijete veľa srandy! Čo navymýšľajú títo dvaja nevymyslí len tak hocikto. Zábavné príhody sú u nich na dennom poriadku. Veď už len to, ako sa šváb môže stať spolovice robotom…

Príbehy dvoch bratov - švábov Ruba a Rega. Kým si zháňali potravu, Rube bol chytený a použitý na experiment. Keď sa ho jeho brat snažil zachrániť, Rube skočil do elektrického obleku a navždy sa premenil na robošvába - napolovicu robot, napolovicu šváb. Sľúbil však, že svoje mimoriadne schopnosti využije iba pre dobro všetkých.

rik.sk

​V marci sa môžete tešiť na ďalšie prekvapenie! Sledujte webovú a facebookovú stránku RiKu, kde sa dozviete všetky informácie o pripravovaných novinkách!

Súvisiace články