Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Za jediný rok zhodila 50 kíl a vyzerá fantasticky, ale... Ľudia ju kritizujú, že TO prehnala!
Zdielať na

Za jediný rok zhodila 50 kíl a vyzerá fantasticky, ale... Ľudia ju kritizujú, že TO prehnala!

Zdroj: Profimedia

Jedného dňa si povedala dosť a totálne zmenila svoju životosprávu aj celkový prístup k životu a k sebe samej. Dvojnásobnú mamičku by ste po premene nespoznali.

Angličanka Louise Rodhosue (26) mala už v tínedžerskom veku oveľa vyššiu váhu ako jej mama. Po dvoch pôrodoch priberala stále viac a v minulom roku sa dostala až na šialených 120 kíl.

Všetky pocity zajedala

Louise sa priznala, že dôvodom jej nadváhy nebolo žiadne ochorenie, jednoducho sa neustále prejedala. “Jedlom som riešila smútok aj radosť a niekedy som jedla už len z nudy či zo zvyku,” spomína dnes už štíhla žena, ktorá mala nielen príšerný jedálniček, ale aj minimum pohybu, píše The Sun.  

Mladá žena sa snažila schudnúť už niekoľkokrát, vyskúšala rôzne diéty, či finty v strave, no ak aj niečo schudla, dostavil sa jojo efekt a nakoniec nabrala ešte viac.

Obrovský zlom nastal keď sa chystala na oslavu dobrej kamarátky a šaty, ktoré si obliekla, sa išli rozletieť kvôli jej tukovým vankúšom. Louise sa dostala do silných depresií, no potom si konečne uvedomila, že keď nezmení svoj život práve teraz, môže byť už neskoro. 

Profimedia

Chudnutie jej vrátilo chuť do života

Louise začala okamžitou úpravou jedálnička, z ktorého definitívne vylúčila fast foody, polotovary, sladké jedlá a nápoje a stavila na zdravé, ľahké a výživné jedlá. K zdravšej strave pridala pravidelný pohyb a už po pár dňoch sa cítila oveľa lepšie, zbavila sa nafúknutého brucha, zlepšila sa jej nálada a mala obrovskú chuť a motiváciu pokračovať ďalej.

Dvojnásobná mamina si postavu ešte viac vylepšila aj pod dohľadom trénera a za jediný rok dokázala zhodiť neuveriteľných 50 kíl. Momentálne nosí veľkosť 38 a vyzerá fantasticky. Jediné, čo ju ešte trápi, je množstvo ovisnutej kože, ktorú si plánuje nechať odstrániť.

Kým predtým ju ľudia ohovárali kvôli nadváhe, dnes sa stretáva s hejtermi, ktorí jej vyčítajú, že schudla až príliš. Ona je však hrdá na všetko, čo dokázala a verí, že jej príbeh bude motivovať mnohých ďalších ľudí.

“Niektorí ľudia potrebujú byť kritickí a negatívni a to bez ohľadu na moju konfekčnú veľkosť,” hovorí dnes už štíhla kráska, pre ktorú je najdôležitejšie to, že je zdravá, fit a má kopec energie aj pre svoje deti. Klobúk dole za to, čo dokázala!

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie