Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Jennifer Lopez prezradila, čomu vďačí za krásnu pleť bez vrások: Funguje TO dokonale!
Zdielať na

Jennifer Lopez prezradila, čomu vďačí za krásnu pleť bez vrások: Funguje TO dokonale!

Zdroj: Instagram/jlo

Ak chcete mať mladistvú a sviežu pleť a spomaliť tvorbu vrások, nemusíte ihneď utekať na botox. Aj JLo vie, že existuje prírodná metóda, s ktorou sa dajú dosiahnuť fantastické výsledky.

Americká speváčka a herečka Jennifer Lopez má už po 50-tke, no pri pohľade na jej dokonalé telo a krásnu tvár, by jej skutočný vek netipoval snáď nikto. JLo v poslednom období úplne žiari a dôvodom je nielen to, že je zamilovaná, ale aj procedúra, ktorú podstúpila a nedá na ňu dopustiť.

Studená krása

Jennifer Lopez sa fanúšikom v stories na Instagrame pochválila žiarivou a napnutou pleťou po tom, ako si v rámci relaxačného spa dňa dopriala chladivú masáž tváre, píše Daily Mail.

Latino kráska si najviac obľúbila práve tie, ktoré sa vykonávajú pomocou Ice globes (ľadovej gule). Práve ľadové masáže totiž upokojujú podráždenie a začervenanie pokožky a následne okysličujú pleťové bunky.

Táto jednoduchá metóda zlepšuje krvný obeh a zabraňuje predčasnému starnutiu a tvorbe vrások, rovnako však zaberá aj na pórovitú pleť či akné.

Profimedia

​Vyskúšajte to doma

Nie každý má čas a prostriedky na špeciálne chladivé masáže tváre v salóne, no dobrou správou je, že túto procedúru si môžete úplne zadarmo vyskúšať aj doma.

Budete potrebovať iba kocky ľadu a dôkladne vyčistenú pleť. Kocky ľadu by sme však nemali používať priamo na pleť, je vhodné zabaliť ich predtým do čistej bavlnenej handričky.

Takto pripraveným ľadom si môžete jemne premasírovať celú tvár, v prípade, že máte problém s boľavou vyrážkou či akné, môžete ľad prikladať priamo na postihnuté miesta.

Ak chcete účinok ľadovej masáže ešte znásobiť, vyrobte si kocky ľadu zo zeleného čaju, prípadne z uhorkovej šťavy.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie