Skoro jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Tajný TRIK Kate Middleton odhalený: Je úplne zadarmo a uberá vek na počkanie
Zdielať na

Tajný TRIK Kate Middleton odhalený: Je úplne zadarmo a uberá vek na počkanie

Zdroj: Profimedia

Vďaka prirodzenej kráse, elegancii a štýlovým outfitom je vojvodkyňa z Cambridge módnou ikonou pre ženy z celého sveta. Tie okrem iného obdivujú aj jej nádherné a zdravé vlasy, ktoré sa však v poslednej dobe zmenili.

Stále krásna vojvodkyňa Kate má už po 40-tke a tak sa snaží ešte viac robiť všetko preto, aby pôsobila stále mladistvo a sviežo. Za jej atraktívnym vzhľadom však nehľadajte žiadne estetické úpravy a zákroky, tak, ako aj v minulosti, aj teraz sa spolieha na overené tipy stylistov.

Najnovší vlasový trik, ktorý dokáže tvár omladiť na počkanie, môže vyskúšať každá žena s polodlhými či dlhými vlasmi. 

Možno ste si všimli, že kým v minulosti Kate uprednostňovala jemne zvlnené vlasy padajúce na plecia, v poslednej dobe sa objavuje s úplne rovnými hladkými vlasmi s cestičkou uprostred a nedbalo zastrčenými za ušami. 

Presne s takto upravenými vlasmi sa objavila v spoločnosti aj minulý týždeň v zelených šatách Edeline Lee a zlatých doplnkoch, aby odovzdala Cenu kráľovnej Alžbety II. za britský dizajn v Kensingtone. A vyzerala naozaj úchvatne!

„Keď si dáte vlasy za uši, zvýraznia sa vám lícne kosti, čeľusť, pleť sa vám rozžiari a tiež pritiahne pozornosť k očiam," povedala stylistka Lily Jeffreys pre Daily Mail a dodala, že táto jednoduchá úprava dokáže žene ubrať hneď niekoľko rokov.

Stylista Nick Willis z Charles Worthington Salons ešte upresnil, že styling rovných vlasov s cestičkou uprostred je veľmi v kurze a počas letných mesiacov to bude platiť dvojnásobne. „Ľahko sa udržiava, vyzerá elegantne a hodí sa na každú príležitosť,“ dodal pre denník express.co.uk. 

Čo poviete, vyskúšate tento jednoduchý vlasový trik aj vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie