Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Chcela vyzerať mladšie a krajšie, teraz sa hanbí ukazovať: Svetlana zostarla o 10 rokov za jedinú noc
Zdielať na

Chcela vyzerať mladšie a krajšie, teraz sa hanbí ukazovať: Svetlana zostarla o 10 rokov za jedinú noc

Zdroj: Profimedia

Kvôli bývalému priateľovi túžila po atraktívnejšom vzhľade, no namiesto toho prišla nielen o neho, ale aj o svoje pôvodné črty. Pozrite sa, čo s ňou spravil nepodarený zákrok.

37-ročná Svetlana z Ruska podstúpila špeciálne ošetrenie tváre u kozmetickej chirurgičky, ktorú teraz za nepodarený zákrok žaluje. Tvrdí, že jej vinou a nesprávnymi metódami, ktoré použila, sa jej tvár úplne zničila a zostarla tak v priebehu noci o 10 rokov!

Skvelá herečka a speváčka Katka Hasprová žiadne skrášľujúce zákroky nepodstúpila, ako to, že vyzerá tak skvelo?

Z nepodareného zákroku zostala v šoku

Predtým sympatická architektka prezradila, že doslova „stratila svoju tvár“ niekoľko hodín po tom, čo podstúpila kozmetické ošetrenie. Tvrdí, že to malo opačný účinok ako propagovali a ona zostarla cez noc o 10 rokov.

"Moja tvár sa scvrkla ako pri mumifikácii," povedala Svetlana a dodala, že chirurgička použila nový liek, ktorý bol nedávno schválený na používanie v Británii a iných západných krajinách a práve ten jej nenávratne zničil pleť, ktorá zostarla a úplne zmenila pôvodné črty.

Takto vyzerala predtým...

Profimedia

Ide o ruskú drogu Longidazu, ktorá sa používa na rôzne medicínske účely, no v jej prípade zjavne nezafungovala, alebo bola použitá nesprávne.

Svetlana teraz lekárku Irinu Freimanis žaluje a tvrdí, že nepodarený zákrok jej zničil celý život a to aj partnerský aj pracovný. Svoj príbeh zverejnila preto, aby varovala ďalšie ženy a od podobných zákrokov ich odhovorila.

Spomínaný liek ju pravdepodobne pripravil o kolagén v pleti a preto stratila elasticitu a začala byť naraz ochabnutá. Okrem toho absolvovala aj ďalšie zákroky vrátane hyalurónovej výplne a vpichovania gélu do líc. 

Profimedia

“Bolo to strašidelné, každú hodinu sa mi menila tvár, až som sa na seba prestala podobať,” spomína nešťastná žena, ktorej sa snažili pomôcť ďalšími zákrokmi, no nepomohlo nič.

Svetlana bola stále viac opuchnutá, uzavrela sa a prestala vychádzať medzi ľudí, aby nikoho nevystrašila. Je prípad a trvalé následky po zákrokoch sú stále v štádiu vyšetrovania a ona verí, že aj keď už jej nikto pomôcť nedokáže, bude jej príbeh varovaním pre iné ženy.

Pri pohľade na svoje staré fotografie ľutuje, že sa pre zákroky rozhodla kvôli chlapovi, ktorý ju nakoniec opustil. “Neurobte takúto chybu! Vo väčšine prípadov ženy nepotrebujú žiadne procedúry. Potrebujete len piť viac vody, užívať vitamíny, zdravo jesť a viesť zdravý životný štýl,“ dodáva na záver Svetlana.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie