Jasno
13°
Bratislava
Blažena
11.5.2024
Ženy mu závidia, muži si z neho uťahujú: Zmenil na sebe jednu vec a vyzerá TAKTO!
Zdielať na

Ženy mu závidia, muži si z neho uťahujú: Zmenil na sebe jednu vec a vyzerá TAKTO!

Zdroj: Profimedia

Tento mladík je dnes úspešný model a herec na ulici by ste ho určite neprehliadli. Jeho výnimočnosť mu priniesla popularitu a úspešnú kariéru.

Ešte pred pár rokmi bol úplne obyčajný tínedžer. Dnes sa Cristiano Braga (28) z Brazílie pýši dlhou kučeravou hrivou, vďaka ktorej sa mu zaujímavé ponuky hrnú zo všetkých strán.

Rapunzel v mužskom vydaní

Približne 7 rokov trvalo, kým Cristianovi vlasy dorástli do dĺžky, akú má teraz. Jeho vlasy sú nielen bohaté a vlnité, ale vynikajú aj prirodzene ryšavým odtieňom.

Cristiana prirovnávajú kvôli jeho výzoru k Ježišovi či Johnovi Lennonovi, deťom zase pripomína postavičku Rapunzel. Ženy sú z neho na jednej strane očarené, na druhej strane zase pokladajú za nespravodlivé, že takáto hriva bola dopriata mužovi. No a mužom, prirodzene, pripadá príliš ženský a často si z neho robia žarty, píše denník Metro.

Profimedia

Cristian si splnil sen, pretože bol dlhými vlasmi odjakživa fascinovaný. Tvrdí, že mu to prinieslo nielen množstvo pracovných príležitostí, ale vďaka vlasom lepšie spoznal, akí niektorí ľudia naozaj sú. Dnes ho už žiadna kritika nerozhádže a verí, že ľudia prestanú mať predsudky a budú akceptovať to, ak je niekto iný.

Mladý muž má kvalitné vlasy v genetickej výbave a so starostlivosťou o ne to nepreháňa. Na čo však rozhodne nedá dopustiť, sú prírodné oleje z aloe vera, harmančeka, mäty či rozmarínu.

Čo poviete na jeho výnimočné vlasy vy?

Profimedia

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie