Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Jasmina Alagič maká na svojej postavičke: Ženy z jej nového tela odpadli!
Zdielať na

Jasmina Alagič maká na svojej postavičke: Ženy z jej nového tela odpadli!

Zdroj: Instagram

Práve teraz počas lockdownu je ten najlepší čas, ako urobiť niečo pre seba a svoju figúru. S cvičením začala aj Jasmina Alagič, na ktorej to je aj vidieť.

Fitnes centrá sú už nejaký čas zatvorené a cvičenie sa presunulo do online priestoru. Sú to práve krátke domáce cvičenia, ktoré u žien zabodovali. Jednému z nich neodolala ani Jasmina.

​Hoci mala vždy štíhlu postavu a s nadbytočnými kilami nikdy nemusela bojovať, aj Alagič sa rozhodla, že svoju postavičku spevní. Nie je tajomstvom, že už minulý rok jej učaroval program bubble butt, ktorý na vlastnej koži vyskúšalo už veľa žien so super výsledkami. Jasmina preto s cvičením opäť začala a vsadila práve na tieto cviky. 

Trikrát do týždňa trénujete 30 minút cviky podľa plánu a tú pol hodinu si na seba nájde asi každá žena. A výsledky? Tie sú naozaj až neuveriteľné! Ak k tomu navyše pridáte aj beh alebo iné kardio, kilá pôjdu rýchlejšie preč, ako by ste čakali. Alagič najnovšie ukázala svoje telo v legínach a obtiahnutom crop tope a vyslúžila si obdiv žien. Nevyzerá super? 

Súvisiace články

Najčítanejšie