Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Na kosť vychudnutá speváčka vystrašila fanúšikov: Ariana Grande úprimne priznala, čo sa s ňou deje
Zdielať na

Na kosť vychudnutá speváčka vystrašila fanúšikov: Ariana Grande úprimne priznala, čo sa s ňou deje

Zdroj: Profimedia

Ľuďom neuniklo, že populárna speváčka vyzerá v poslednom období úplne inak. Kvôli jej extrémne štíhlej postave začali dokonca špekulovať, či netrpí nejakým vážnych ochorením...

Ariana Grande (29) patrí k najúspešnejším mladým speváčkam a má milióny fanúšikov po celom svete. Tí zostali zaskočení jej aktuálnymi zábermi, na ktorých je taká vychudnutá, že ju takmer nevedeli spoznať, píše Daily Mail.

29-ročná popová speváčka stále vyzerá ako tínedžerka, no nikdy nebola až taká vychudnutá, ako je teraz. Jej fanúšikovia sa preto právom začali obávať o jej zdravie. „Čo sa jej stalo? Je taká chudá, že sú jej vidieť kosti. Očividne prechádza niečím veľmi smutným,“ stálo v jednom z komentárov. „Vyzerá tak choro,“ pridáva sa ďalší.  Niektorí ľudia dokonca začali špekulovať o tom, či Ariana nemá rakovinu alebo inú vážnu chorobu.  

Kvôli podobným komentárom sa speváčka nakoniec rozhodla vyjadriť k svojmu zdravotnému stavu, aj keď väčšinou komentáre na svoju osobu ignoruje.

„Nerobím to často, nemám to rada, nie som v tom dobrá. Ale chcela som sa vyjadriť k vašim obavám o moje zdravie a porozprávať sa o tom, čo to znamená byť človekom, ktorý je neustále stredobodom pozornosti,“ začala.  

„Existuje množstvo rôznych spôsobov, ako vyzerať zdravo a krásne. A pre mňa osobne bolo telo, ktoré porovnávate s mojím súčasným telom, najnezdravšou verziou môjho ja. Brala som veľa antidepresív, po ktorých som pila. A keď ste si mysleli, že vyzerám zdravo, nebola som zdravá, bolo to najhoršie obdobie môjho života,“ prekvapila svojich fanúšikov úprimnosťou.  

Speváčka ďalej upozornila na to, že iní ľudia nikdy nevedia, čím si človek prechádza, a tak by mali byť k sebe viac láskaví, a tiež dodala, že zdravie môže vyzerať inak, než si ľudia myslia a predstavujú.  

Nuž, niečo na tom rozhodne bude, čo poviete? Nemali by sme nikoho posudzovať, keď nevieme, čím si prešiel, alebo práve prechádza...  

@arianagrande

♬ original sound - arianagrande

Súvisiace články

Najčítanejšie