Jasno
15°
Bratislava
Sabína
27.10.2024
Už v lete bola výrazne chudšia: Dnes Názlerovú nespoznáte!
Zdielať na

Už v lete bola výrazne chudšia: Dnes Názlerovú nespoznáte!

Zdroj: TV JOJ

S prestávkami chudne takmer celý život, no až ostatné mesiace sa jej podarilo zhodiť desiatky kíl! Renáta Názlerová chudšia nikdy nebola!

Bývalá moderátorka a tvár televízie JOJ Renáta Názlerová bola vždy hrdá na svoje krivky a sebavedome ich prezentovala na verejnosti. Práve svojím prístupom a vystupovaním tak dodáva silu aj iným ženám, ktoré sa trápili pre nejaké to kilečko navyše. 

​Aj ona sa však roky snažila schudnúť, najmä kvôli svojmu zdraviu. V minulosti priznala, že vyskúšala rôzne diéty, no ani jedna z nich u nej akosi nefungovala a zhodené kilá opäť nabrala naspäť. Potom však vyskúšala injekcie na chudnutie a tie jej zmenili život! "Sú na predpis a pichajú sa raz denne, ráno. Užívam ich s prestávkami rok. Účinok sa prejavuje tak, že človek má hlad, ale nemá chuť... Viem sa lepšie kontrolovať...Stačí zjesť málo a hneď sa dostaví pocit nasýtenia," opísala Názlerová.

Ľahšia o 40 kíl

S injekciami začala pred dvoma rokmi a dodnes sa jej podarilo zhodiť 40 kilogramov! "Milí hejteri, hejterky a hejterčatá, špeciálne pre vás aktuálne foto v dvojdielnych plavkách, aby ste mohli skúmať, najlepšie s lupou, kde mi čo ovísa po už skoro mínus 40kg. No a vy ženy moje milé, ktoré sledujete môj príbeh chudnutia, alebo ste sa aj pridali, alebo vás kvária neistoty o sebe a stud ísť do plaviek, notabene dvojdielnych, smelo do toho. Ako vidíte, stále nie som ani štíhla a už ani mladá..." zavtipkovala v lete na facebooku. To, že Renáta výrazne schudla nie je vidieť len na jej postave, ale aj na jej tvári! Na aktuálnych fotkách ju totiž jej fanúšičky takmer nespoznali! "Renátka, skoro som vás nespoznala, veľká zmena," odkázali jej mnohé. 

Takto vyzerala Renáta v minulosti

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie