Oblačno
25°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Za vrásky a šedivé vlasy sa nehanbí: Modelkou sa stala až pred 70-tkou a návrhári ju milujú
Zdielať na

Za vrásky a šedivé vlasy sa nehanbí: Modelkou sa stala až pred 70-tkou a návrhári ju milujú

Zdroj: Instagram/colleen_heidemann

Kým mnohé známe krásky a modelky robia všetko preto, aby zastavili starnutie a vymazali stopy času zo svojej tváre, ona robí presný opak. Takto vyzerá prirodzená krása!

73-ročná Colleen Heidemann svojím šarmom, štýlom a prirodzeným pôvabom pokojne zatieni aj mnohé tridsiatničky. Je ozdobou každej spoločenskej udalosti a návrhári sa bijú o to, aby mohla byť práve ona zlatým klincom ich módnych prehliadok. Sivovlasá kráska sa pritom nesnaží umelo zakrývať stopy starnutia a uprednostňuje prirodzenú starostlivosť a zdravý životný štýl, informuje brightside.me.

Šediny a vrásky ako doplnok

Collen sa celý život riadi mottom: „Kedy, ak nie teraz?“ A to si pravdepodobne povedala aj vtedy, keď ako 69-ročná dostala prvú ponuku na kozmetickú a modelingovú spoluprácu. Odvtedy sa nezastavila a ponúk má toľko, že musí niektoré dokonca odmietať.

Éterickú dámu návrhári doslova zbožňujú najmä pre jej prirodzenosť a autenticitu. Je nádherná aj so svojimi sivými vlasmi, vráskami či pigmentovými škvrnami a nemá problém ukázať svoju nenalíčenú tvár či ochabujúcu pokožku.

Hoci modelkou sa stala skutočne až pre sedemdesiatkou, celý život sa venovala kráse a móde. V mladosti ju uchvátila ikonická krása slávnych herečiek ako Sophia Loren, Audrey Hepburn, Grace Kelly či Elizabeth Taylor a mnohé ďalšie. Nikdy by jej však nenapadlo, že raz bude aj ona známou a bude inšpirovať tisíce iných zrelých žien, aby sa nebáli starnutia a naučili sa svoje vrásky či šediny ako klenoty.

Zrelá modelka, ktorá si dokonca zahrala už aj vo filme sa namiesto rôznych estetických a skrášľovacích procedúr snaží žiť čo najzdravšie, pretože ako tvrdí, všetko sa odrazí na našej tvári.

Heidemann priznala, že čím je staršia, tým viac si dáva pozor na to, čo si dáva do tela. Čo sa týka stravovania, kladie dôraz najmä na zeleninu, či už v surovom stave alebo grilovanú. Jedáva veľmi málo mäsa, ak si už dá, tak najmä kuracie či hovädzie. Sivovlasá modelka tiež miluje šport a pohyb, bez ktorého si už nevie svoj život predstaviť.

Je naozaj nádherná, čo poviete?

Súvisiace články

Najčítanejšie