Jasno
32°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Krainová sa zbavila dlhých vlasov a urobila dobre! TENTO účes ju omladil na počkanie
Zdielať na

Krainová sa zbavila dlhých vlasov a urobila dobre! TENTO účes ju omladil na počkanie

Zdroj: Instagram/Simona Krainová

Známa česká modelka a dvojnásobná mamina sa s prichádzajúcim koncom roka rozhodla pre radikálnu vlasovú zmenu. Hoci ju už o chvíľu čaká okrúhle jubileum, na svoj vek rozhodne nevyzerá!

Simona Krainová oslávi päťdesiatku už vo februári, no rozhodne pôsobí aspoň o 15-20 rokov mladšie. Stále krásna modelka o seba dbá, pravidelne cvičí a športuje, zdravo sa stravuje, stará sa o svoju pokožku a najnovšie si pár rokov ubrala aj novým sviežim účesom.

„Vlasy preč, stres preč a hurá prázdniny,“ napísala Simona k záberom v novom účese, ktorý jej veľmi sekne. Či už mala svoje, alebo používala príčesky, bola veľmi dlho verná dlhým vlasom a preto všetkých táto zmena poriadne prekvapila. 

Krainová zvolila jeden z najobľúbenejších účesov, ktorý si zamilovali aj mnohé svetové celebrity. Ide o dlhšiu verziu populárneho účesu bob – čiže lob, pri ktorom vlasy siahajú do dĺžky približne k ramenám.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Výhodou tohto strihu je, že sa ľahko udržiava, jemným vlasom pridá na objeme a tie hustejšie naopak odľahčí. Skvelo vyzerá vo vlnitom prevedení, ako ho predviedla aj Simona, ale rovnako super bude vyzerať aj úplne na hladko.

Mama dvoch rozkošných chlapcov, 12-ročného Maxa a 10-ročného Bruna, si získala od fanúšikov za nový účes samé chvály a my sa vôbec nečudujeme. Vyzerá naozaj skvelo a tento účes jej sekne oveľa viac ako dlhé vlasy, čo poviete? 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Súvisiace články

Najčítanejšie