Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vylepšite si obočie za 10 sekúnd: Tento masážny TRIK ženy skúšajú ako divé
Zdielať na

Vylepšite si obočie za 10 sekúnd: Tento masážny TRIK ženy skúšajú ako divé

Zdroj: TikTok/eliza_pace

No povedzte, ktorá ženy by nechcela vyzerať krajšie a mladšie v priebehu pár sekúnd a navyše úplne zadarmo? Prekvapí vás, ako geniálne tento trik účinkuje!

Rôzne masážne valčeky či tvárová joga sú v posledných rokoch veľkým hitom pri starostlivosti o pleť. Tieto techniky nielenže okamžite vypnú celú pleť, ale poskytujú aj dlhodobejšie výhody, ako napríklad podporu krvného obehu, uvoľnenie svalového napätia, zlepšenie jemných liniek a pomoc pri lymfatickom odtoku.

Odborníčka vám prezradí tipy na krásnu a zdravú pleť!

Masážny trik s okamžitým efektom​

Tušili ste, že minimálne rovnako dobre viete pleti pomôcť aj vďaka svojím prstom? Veľa ľudí dáva prednosť prstom, pretože sú jemnejšie a menej drsné ku pokožke.

Elizabeth Pace zverejnila na TikToku video, ktoré sa stalo okamžite virálne a videlo ho už viac ako 15-miliónov ľudí, píše The Sun. Mnohých prekvapilo, aká mimoriadne účinná môže byť masáž tváre a stláčanie konkrétnych bodov.

Elizabeth vo videu skúša podľa vzoru jednoduchý masážny trik, pri ktorom si jednou rukou nadvihne najvyššiu časť obočia a druhou si masíruje krúživými pohybmi čelo na spánkovej oblasti. Po desiatich sekundách prsty uvoľní a obočie skutočne zostane nadvihnuté a celé oko sa krásne otvorí.  

Ženy teraz vo veľkom tento trik skúšajú aj na sebe a väčšina potvrdila, že to naozaj funguje a vraj je to ešte lepšie ako botox. Čo na to hovoríte vy? Vyskúšate?

@eliza_pace

##stitch with @arnienegrete UR KIDDING ME

♬ original sound - Elizabeth Pace

Súvisiace články

Najčítanejšie