Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Jej dlhé vlasy sú preč: Jojkárska herečka prišla o svoju dlhú hrivu
Zdielať na

Jej dlhé vlasy sú preč: Jojkárska herečka prišla o svoju dlhú hrivu

Zdroj: Instagram

Roky nosila na svojej hlave dlhé vlasy, tie sú dnes minulosťou. Hviezda jojkárskeho seriálu Nový život Simona Kollárová radikálne zmenila účes.

Diváci ju v seriáli Nový život spoznali ako výstrednú krásku, ktorá nosila výrazný mejkap aj vlasy. V súkromí však Simona uprednostňuje skôr prirodzenosť.

​Bývalá finalistka súťaže krásy si roky pestovala dlhú hrivu, o ktorú teraz prišla. Prečo? "Nová rola, nové vlasy. Asi by som sa úplne dobrovoľne neodhodlala ku krátkemu strihu. Fascinuje ma však, ako dokáže zmena pomôcť pri hľadaní nového charakteru. Zmena akéhokoľvek druhu. Niekedy stačí zmeniť prostredie a odrazu sa zmenia aj naše myšlienky a pohľad na danú vec. Asi to bude platiť aj pri mnohých iných povolaniach. Myslím, že aj celkovo v živote. Nemali by sme sa báť zmeniť to, na čo sme boli zvyknutí. Strach je náš najväčší nepriateľ," priznala Simona. 

Za herečkinou zmenou nie je nič iné ako nová rola. Hoci étericky pôsobiaca Simona prišla o pekných pár centimetrov vlasov, z krásy jej to rozhodne neubralo! Súhlasíte?

Súvisiace články

Najčítanejšie