Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Tínedžerka je závislá od solária: Opaľuje sa v ňom 20 minút denne a vyzerá ako uhlík!
Zdielať na

Tínedžerka je závislá od solária: Opaľuje sa v ňom 20 minút denne a vyzerá ako uhlík!

Zdroj: Profimedia.sk

18 / ročnej kráske nezáleží v momentálnom živote na ničom inom, len aby bola vždy dokonale opálená. Aj preto chodí každý deň do solária, čo je na nej aj poriadne vidieť!

Taylor prvýkrát navštívila solárium v deň svojich 18. narodenín a okamžite si to zamilovala. Páčil sa jej najmä efekt na pokožke, ktorú mala aj tak prirodzene hnedú. 

Jozej Vajda miluje cestovanie, slnko a najlepšie si oddýchne práve pri mori...

​"Do solária som sa okamžite zamilovala... Rodičov som poprosila, či by mi nekúpila vlastné a oni súhlasili. Bola som taká šťastná! Začínala som na 8 minútach denne a postupne som pridávala... Aktuálne trávim opaľovaním 20 minút denne. Zvládla by som aj viac, ale toto je vraj bezpečné maximum," zverila sa britskému médiu The Sun a dodala: "Ak sa stane, že sa jeden deň neopaľujem, necítim sa vo svojej koži."

Profimedia.sk

Profimedia.sk

​Hoci väčšina odborníkov tvrdí, že solárium v takomto množstvo nie je vôbec zdravé a môže spôsobiť rakovinu kože, mladej kráske je to úplne jedno! Dokonca ju niektorí obvinili, že sa preto toľko opaľuje, aby vyzerala ako Afroameričanka. Z negatívnych reakcií si ťažkú hlavu nerobí a ignoruje ich. "Páči sa mi, keď som opálená. Je to pre mňa jedna z najdôležitejších vecí a presne takto sa cítim sebavedomá," obhajuje sa Britka. 

Profimedia.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie