Zatiahnuté
14°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Tom Cruise šokoval zmenenou tvárou: O početných plastikách už hovoria všetci
Zdielať na

Tom Cruise šokoval zmenenou tvárou: O početných plastikách už hovoria všetci

Zdroj: Profimedia

Po jeho vystúpení na olympiáde rieši možné plastiky slávneho herca už celý svet. Pri detailnom zábere na jeho tvár sa rozšírili špekulácie, že musel podstúpiť niekoľko omladzujúcich zákrokov.

Tom Cruise (62) počas záverečného ceremoniálu na Olympiáde predviedol úchvatnú šou, napriek tomu sa oveľa viac hovorí o jeho vzhľade. Ľudia si všimli, že tvár filmovej hviezdy je neprirodzene opuchnutá a začali špekulovať o tom, aké zákroky mohol podstúpiť, píše Daily Mail.

Bojí sa vrások?  

Vyzerá to tak, že Tom Cruise objavil elixír mladosti, keďže po šesťdesiatke má hladšiu a napnutejšiu tvár ako pred niekoľkými rokmi. Na záverečnom ceremoniáli Olympiády v Paríži jeho viditeľne zmenenú tvár odhalili nielen oficiálne televízne zábery, ale aj jeho vlastné selfie, ktoré zverejnil na sociálnej sieti.  

„Nechal si Tom urobiť niečo s tvárou?“ „Zaujímalo ma, ako dlho bude Cruisovi trvať, než sa uchýli k extrémnej plastickej chirurgii. Dostal som odpoveď,“ píšu hromadne ľudia, no niektorí si myslia, že hercova tvár mohla vyzerať opuchnuto po požití nejakých liekov. 

Profimedia

Odborník v tom má jasno  

Plastický chirurg Kshem Yapa pre Daily Mail povedal, že je možné, že herec podstúpil lifting tváre v kombinácii s transplantáciou tuku. „Môže to byť účinná kombinácia a je to operácia, ktorú sám často robím, ale musíte dávať pozor na množstvo tuku, ktoré do tváre vložíte,“ uviedol.  

Ďalší ľudia tipovali, že to mohol prehnať s botoxom, alebo podstúpil mikroihličkovanie a niektorí majú pocit, že jeho tvár mohli zmeniť steroidy. 

Cruise sa s podobne opuchnutou tvárou na verejnosti ukázal už v roku 2021, o necelý rok neskôr bol na verejnosti znovu videný s bezchybným vzhľadom. Je teda pravdepodobné, že je opäť čerstvo po zákroku a pár mesiacov bude trvať, kým všetko “sadne” a on bude vyzerať opäť ako mladík...  

Profimedia

View this post on Instagram

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

Súvisiace články

Najčítanejšie