Jasno
13°
Bratislava
Ľudmila, Ľudomila
16.9.2024
Po krachu manželstva s JLo prekvapil radikálnou zmenou: TAKTO Bena Afflecka nespoznáte!
Zdielať na

Po krachu manželstva s JLo prekvapil radikálnou zmenou: TAKTO Bena Afflecka nespoznáte!

Zdroj: SITA

Je už viac než jasné, že rozprávkový vzťah tomuto celebritnému páru nevyšiel, a vraj je rozvod na spadnutie. Ben Affleck však rozhodne neplače doma do vankúša, pozrite sa, ako ho zachytili paparazzi!

Slávny herec a ešte stále manžel Jennifer Lopez si z rozpadu manželstva asi až takú ťažkú hlavu nerobí. Že ide o vážnu krízu bolo jasné už vtedy, keď sa neobjavil ani na honosnej narodeninovej oslave svojej manželky. Teraz ho paparazzi nafotili ako sa preháňa na motorke a všetkých poriadne prekvapil jeho nový imidž, píše people.com.

51-ročný Ben Affleck sa po uliciach Los Angeles premával v koženej bunde, pod ktorou mal čierne tričko Red Hot Chili Peppers a na tvári mal slnečné okuliare. Herec bol však na nepoznanie najmä kvôli výrazne zmenenému účesu. Kým na vrchu hlavy si nechal trochu dlhšie vlasy, boky si nechal vyholiť. Keďže podobný účes na hlave doteraz nemal, vyzerá naozaj úplne inak a na niektorých záberoch ho nevedeli spoznať ani verní fanúšikovia.  

Nuž, možno aj toto je spôsob, ako sa herec snaží prežiť momentálnu situáciu a zmeneným imidžom tak definitívne začal novú etapu svojho života. Necháme sa prekvapiť, či k rozvodu slávneho páru v najbližšom období naozaj príde...   

Súvisiace články

Najčítanejšie