Jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Mia vážila 144 kíl, dnes má o polovicu menej: Žiadne diéty, pomohlo jej TOTO pravidlo
Zdielať na

Mia vážila 144 kíl, dnes má o polovicu menej: Žiadne diéty, pomohlo jej TOTO pravidlo

Zdroj: TikTok/miasophdunn

Mladá žena si získala na sociálnych sieťach tisíce fanúšikov vďaka videám, v ktorých ukázala svoju neuveriteľnú chudnúcu premenu. Ťažko uveriť, že ide o tú istú osobu, vyzerá super!

22-ročná Mia Dunn vážila 144 kíl a nosila veľkosť XXL, no v priebehu troch rokov prešla obdivuhodnou premenou a dokázala schudnúť polovicu svojej telesnej hmotnosti.

Niektoré ženy dokážu chudnúť aj pri malých deťoch. Takto!

Mia podrobne popísala svoju cestu chudnutia v sérii klipov na TikToku a ľudia sú nadšení z toho, ako dobre vyzerá a zaujíma ich, ako je možné, že pri tom, čo všetko si dopraje, dokázala zhodiť toľko kilogramov!

Zvládla to aj bez zákazov a diét

Porovnávajúce fotografie tejto mladej ženy pred a po schudnutí sú naozaj neuveriteľné. Fanúšikom na TikToku prezradila, že počas celej doby chudnutia sa nevzdala ani cestovín, pizze či obľúbenej čokolády, píše The Sun. Ako je to možné, že aj tak výrazne schudla?

@miasophdunn Lost some weight ?. #Bossit2021 #weightloss #weightlossprogress #weihtlossjourney #weightlosstransformation ♬ night changes - ella?

To, čo zmenila naozaj radikálne, je cvičenie a pohyb, ktorému sa venuje pravidelne. Čo sa týka jedla, prevažuje u nej zdravá strava s dostatočným množstvom zeleniny a ovocia, no dopraje si aj svoje obľúbené kalorické jedlá či sladkosť.

Podľa Mie je teda kľúčom nezakazovať si žiadne jedlá, no je nutné výrazne zmenšiť porcie jedál a kalorickejšie jedlo vyvážiť zase zdravým. Podľa týchto záberov je jasné, že minimálne u tejto mladej ženy to zabralo na sto percent. Vyzerá super, však?

@miasophdunn What I eat in a day as someone who has lost 76kg - part 18 (#whatieatinaday #realisticwhatieatinaday #weightlossprogress #skinnyco #gifted ♬ Still into You - Paramore
@miasophdunn A little dress haul before winter comes ? excuse the dusty tan on my chest ??‍♀️ #CinderellaMovie #dresshaul #fashion #haul ♬ Ces bottes sont faites pour marcher - Eileen
@miasophdunn What I eat in a day as someone who has lost 76kg - part 19 ? (this is what I eat to maintain my weight) #whatieatinaday #realisticwhatieatinaday ♬ BEE GEES VS 50 cent - EZ

Súvisiace články

Najčítanejšie