Polojasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Sestrička z hospicu priznala, čo ľudia tesne pred smrťou najviac ľutujú: TOTO by zmenili!
Zdielať na

Sestrička z hospicu priznala, čo ľudia tesne pred smrťou najviac ľutujú: TOTO by zmenili!

Zdroj: tik tok/hospicenursejulie

Julie už niekoľko rokov pracuje ako sestrička v hospici, kde sa stará o nevyliečiteľne chorých ľudí. Mnohí z nich jej pred smrťou priznali, ak by mohli, v živote by zmenili jedinú vec...

Julie má netradičnú prácu, ktorú však nadovšetko miluje. Keďže sa mnohí ľudia boja smrti, rozhodla sa, že o tom, ako ľudia prežívajú svoje posledné dni života, porozpráva aj na sociálnych sieťach. 

Ľudia sa jej pýtajú na mnohé veci, no najčastejšie ich zaujíma, čo umierajúci vo svojich životoch najviac ľutujú. "Väčšina z nich vyjadruje ľútosť nad tým, že sa dostatočne nestarali o svoje zdravie a že neocenili už len ten fakt, že sú nažive. Celý  svoj život zasvätili práci a netrávili viac času s rodinou. Z toto mi vyplýva, že ľudia by malo vo všeobecnosti žiť viac pre prítomný okamih a nebrať fakt, že ste zdraví ako samozrejmosť. Nemali by ste, ak sa to trochu dá, pracovať od ráno do večera a tráviť radšej čas s tými, ktorých máte radi a na ktorých vám záleží," priznala Julie.

@hospicenursejulie Reply to @kaitmichaud #hospicenursejulie #hospice #learnontiktok #PepsiApplePieChallenge ♬ See You Again (Piano Arrangement) - Alexandre Pachabezian

@hospicenursejulie Meeting people on hospice in thr best job in world!! Come with me!! #hospicenursejulie #nursing #nursesoftiktok #nursesoftiktok #hospice #hospicenurse #bestjobever #vlog ♬ original sound - ? Hospice nurse Julie ?

Súvisiace články

Najčítanejšie