Skoro jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Drsné obvinenie televíznej hviezdičky, ktorá vie vyliečiť aj rakovinu: Obchoduješ so zúfalými ľuďmi
Zdielať na

Drsné obvinenie televíznej hviezdičky, ktorá vie vyliečiť aj rakovinu: Obchoduješ so zúfalými ľuďmi

Atraktívna Martina sa zviditeľnila najmä v zábavnej zoznamovacej šou Take Me Out, no teraz sa postarala o priadny rozruch. Pýši sa totiž tým, že dokáže vyliečiť nielen rakovinu, ale aj iné doteraz nevyliečiteľné choroby. A to sa nepáči hneď niekoľkým promi Slovenkám, ktoré sa do nej pustili.

Martina na svojom instagrame priznala, že ju v minulosti trápili rôzne zdravotné problémy. Pred rokmi vôbec nedbala na zdravú životosprávu, to sa však zmenilo. Dnes je z nej spokojná a zdravá mladá žena. "Som úplne uzdravená po 12-tich rokoch z niekoľkých autoimunitných ochorení, aj záhadných problémov," priznala. Ako?

​Martina na sociálnych sieťach propaguje prírodné produkty, recepty a programy, vďaka ktorým údajne dokáže vyliečiť rakovinu, cukrovku, demenciu alebo cirhózu. A práve tieto jej tvrdia sa nepáčia hneď niekoľkým televíznym tváram a influencerkách - Zuzane Kovačič Hanzelovej, Martine Mome Horňákovej, Lucii Almaksus a Kataríne Beccou Balážiovej. Tie ju na svojich profiloch obvinili, že šíri klamstvá a ľudia by jej nemali veriť. "Toto je obchodovanie so zúfalými ľuďmi," odkázala jej Becca. 

Televízna hviezdička Martina priznala, že sa od spomínaných influecneriek nenechá obviňovať a už kontaktovala aj svojho právnika... "Reálne som nikoho nikdy nezabila ani sa tak nestane..." tvrdí Martina. 

Súvisiace články

Najčítanejšie