Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Toto je poriadne nechutný škandál: Aha, unikli intímne fotky Dominiky Kavaschovej!
Zdielať na

Toto je poriadne nechutný škandál: Aha, unikli intímne fotky Dominiky Kavaschovej!

Zdroj: instagram @donda_kawa

Populárna herečka Dominika Kavaschová momentálne prežíva hrozné dni. Vydiera ju totiž človek, ktorý má jej intímne fotky a chce ich zverejniť!

Toto je nočná mora mnohých známych tvárí! Ak ste niekedy v minulosti nafotili nejaké intímne fotky, je dosť možné, že sa časom objavia aj v médiách. S niečím podobným sa aktuálne pasuje aj sympatická herečka Dominika Kavaschová!

​Tá na instagrame zverejnila sériu videí, v ktorých opísala, čo tieto dni prežíva. Kontaktoval ju totiž istý človek, ktorý v správe tvrdil, že má jej intímne fotky. Herečka správe najprv nevenovala pozornosť, no keď sa dotyčný opätovne ozval, spozornela! "Tento človek mi poslal fotky a vtedy som si uvedomila, že mám intímne fotky," priznala zhrozená Dominika, ktorá o ich existencii absolútne netušila. "Dala by som ruku do ohňa, že som tie fotky vymazala. Ja vôbec neviem, ako sa k nim ten človek dostal.... Došlo mi strašne zle, už len z tej predstavy, že sa na to niekto kuká. Pritom akože nič strašné na tej fotke nie je. Sú to moje osobné, intímne veci... Ja som pre to už niekoľko nocí nespala," zverila sa šokovaná kráska. Dotyčný ju dokonca začal vydierať a chce od nej nemalé peniaze! Kavaschová svoju osobnú skúsenosť zverejnila aj preto, lebo nevie, čo má robiť a chce iných varovať a odkázať im, aké "hnusné veci sa dejú a aby si dávali pozor".

Súvisiace články

Najčítanejšie