Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
ŠKANDÁL okolo náhrdelníka Nely Slovákovej: Naozaj ukradla nápad od slovenskej šperkárky?
Zdielať na

ŠKANDÁL okolo náhrdelníka Nely Slovákovej: Naozaj ukradla nápad od slovenskej šperkárky?

Vyzerá to tak, že úspešná podnikateľka Nela Slováková má na krku ďalší škandál so svojím výrobkom. Ide o náhrdelník, ktorý predáva s tým, že pochádza z jej dielne. Jeho autorkou je však slovenská šperkárka Lucia Smolen. Aká je pravda?

Niekdajšia víťazka jojkárskeho Hotela Paradise sa chytila svojej šance a naplno ju využila! Z Nely sa stala úspešná podnikateľka s plavkami, ktoré idú na dračku. K nim postupne pribúdali ďalšie produkty a aktuálne ponúka naozaj pestrú paletu rôznych vecí. 

​Každé podnikanie nesie so sebou aj nejaké to riziko a tomu sa ani Nela nevyhla. Pred troma rokmi sa jej meno zmietalo v škandále s predajom dezinfekčných gélov a rúšok. Vyzerá to tak, že najnovšie má na krku ďalšiu kauzu. Na instagrame totiž ponúka náhrdelník s krištáľom, ktorý je na vlas rovnaký ako ten od slovenskej šperkárky Lucie Smolen. Mnohé ženy tak Nelu okamžite označili ako zlodejku nápadu, ktorý teraz vydáva za svoj. Ako sa k celej kauze Nela postavila? "Jej šperk som si objednala pred 3 rokmi a od tej doby ho nosím. Oslovilo ma veľa mojich zákazníčok aj sledovateliek, odkiaľ ho mám. Niekoľkým som na Luciu poslala odkaz, aby si mohli šperk zakúpiť... Luciu som vtedy niekoľkokrát kontaktovala s tým, či by nechcela urobiť spoluprácu a zarobiť peniaze. Za spoluprácu som jej navrhla istú svoju sumu, ktorú si účtujem za reklamu..." vysvetlila nám Nela. Tá sa však Lucii zdala byť príliš. Následne jej niekoľkokrát písala, keďže v tom videla dobrú príležitosť, ako zarobiť...

Ktorý je originál?

Keďže záujem o spomínaný šperk neutíchal a s Luciou sa nedohodli, oslovila svojich šperkárov, aby jej ho vyrobili. "Urobila som to pre svoje zákazníčky a taktiež preto, lebo som v tom videla možnosť zárobku. Asi by som sa k tomu neodhodlala, a to je tiež dôvod, prečo som to 3 roky od doby, čo krištáľ od Lucie nosím, neurobila, ale minulý rok som na Vianoce dostala od mamky krištáľ z bižutérie s úplne rovnakou korunou, ktorý mám doma. Tak som si povedala, že to asi nebude až tak úplne nápad samotnej Lucie. Rozhodla som sa, že tohtoročné Vianoce ich v nadväznosti na spomínaný bižu krištáľ, ktorý som dostala od mamky, vyrobím," priznala Nela. Oslovili sme aj Luciu Smolen, tá sa však ku kauze nevyjadrila. 

Takto vyzerá náhrdelník, ktorý predáva Nela...

Nela nám poskytla správy od žien, ktoré sa zaujímali o spomínaný náhrdelník...

archív N.Š.

A takto vyzerá náhrdelník, ktorý ponúka Lucia Smolen

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lucia Smolen (@lucia_smolen_jewels)

Súvisiace články

Najčítanejšie