Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Tvár má ako bežná žena, ale keď sa vyzlečie, všetkým padne sánka: Čo na TO poviete?
Zdielať na

Tvár má ako bežná žena, ale keď sa vyzlečie, všetkým padne sánka: Čo na TO poviete?

Zdroj: Instagram/nataliya.amazonka

Každá žena, ktorá sa o seba stará, pravidelne športuje a dodržiava zdravý životný štýl, je určite príťažlivá a inšpiratívna. V prípade tejto Rusky však láska k športu zašla akosi priďaleko.

Nataliya Kuznetsova (29) je známa ruská bodybuilderka, ktorá používa prezývku ruská amazonka. S posilňovaním začala už ako 14-ročná a dnes patrí najsilnejšie a najslávnejšie ženy v svetovej ženskej kulturistike. Žiaľ, podľa mnohých jej telo už ako ženské dávno nevyzerá.

Terminátor v sukni

Pevné a vyšportované ženské telo je pastvou pre mužské oko, no v prípade Nataliye sa o príťažlivosti už vôbec nedá hovoriť. Jej gigantické svaly jej možno mnohí muži závidia, no rozhodne by takto vyzerajúcu ženu nechceli mať po svojom boku.

Ak sa pripravuje na súťaže, má hmotnosť okolo 92-95 kíl, mimo sezóny sa pohybuje okolo 104 kilogramov a to pri výške 170 centimetrov, píše Daily Star. A teraz sa podržte, obvod jej bicepsu je šialených 49 centimetrov!

Je držiteľkou troch svetových rekordov v tlaku na lavičke, troch svetových rekordov v mŕtvom ťahu a získala viac ako 12 európskych národných rekordov v silovom trojboji.

Nataliya má na sociálnych sieťach veľké množstvo fanúšikov, no pravidelne sa stretáva s kritikou a nepríjemnými hejtami. „Nezaoberám sa hejtermi na internete, všetci sú veľmi odvážni, keď vypisujú. Sústreďujem sa iba na cvičenie a na svoje ciele,“ dodáva svalnatá Amazonka, ktorú by v tmavej uličke určite nechcel stretnúť ani Rambo...

Čo poviete na jej postavu vy?

Súvisiace články

Najčítanejšie