Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ukázala TRIK, ktorý jej okamžite zjemnil päty: TOTO sa oplatí vyskúšať!
Zdielať na

Ukázala TRIK, ktorý jej okamžite zjemnil päty: TOTO sa oplatí vyskúšať!

Zdroj: Profimedia

Stále nemáte odvahu odhaliť chodidlá v letných topánkach, lebo nevyzerajú dobre? Tento jednoduchý trik vám pomôže odstrániť hneď niekoľko problémov s nohami naraz!

Keď istá žena na sociálnej sieti prezradila, čo jej pomáha k chodidlám hladkým ako bábätko, mnohí ľudia ju najskôr vysmiali, no neskôr predsa neodolali a nezvyčajný trik vyskúšali. Keď zistíte, aké fantastické a rýchle účinky vám prinesie, budete ho chcieť vyskúšať tiež!

Nohy nás nosia a slúžia nám po celý život, preto by sme sa o ne mali dôkladne starať. Rovnako tak o ich zdravie, ako aj estetický vzhľad. Aj zdravá hladká pokožka a pestované chodidlá vám pomôžu zvýšiť sebavedomie a dobrý pocit zo svojho tela.

Nedostatočná starostlivosť, genetika, ale napríklad aj nevhodne zvolená obuv, môžu byť pôvodcami rôznych nepríjemností akými sú zhrubnutá koža, otlaky, kurie oká, plesne či zarastajúce nechty a podobne. Predstavíme vám jednoduchú a pritom veľmi účinnú metódu, ktorou vyriešite všetky tieto problémy naraz.

Odstráni zhrubnutú kožu aj iné nepríjemnosti

Ak túto fintu poznáte, určite potvrdíte, že ide o jednu z najúčinnejších domácich metód, ktorá funguje nielen na zjemnenie chodidiel. Ak ju nepoznáte, možno vás poriadne prekvapí, že látkou, ktorou to dosiahnete, je bežná ústna voda.

https://www.instagram.com/p/ByFt-x2FZiM/

Zloženie v ústnej vode môže okrem ústnej dutiny skutočne pomôcť aj vašim chodidlám. Účinný je alkohol, ktorý tento výrobok obsahuje, ten pôsobí spolu s ďalšími látkami ako dezinfekčný prostriedok. Zabíja baktérie a mikróby pod nechtami na nohách a zároveň pomáha aj proti zápachu nôh.

Ako na to?

Pripravte si vandlík alebo širšie vedro a nalejte 1 malý pohár ústnej vody. Pridajte ocot zriedený s teplou vodou v pomere 1:2, tak, aby ste chodidlá mali ponorené. Nohy si máčajte aspoň 30 minút a na záver opláchnite teplou vodou. Nohy osušte a poriadne natrite mastnejším telovým mliekom alebo krémom.

Výsledok budete vidieť a cítiť okamžite, opakujte podľa potreby.

Súvisiace články

Najčítanejšie