Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Pochválila sa opáleným telom, schytala kritiku: Myslíte si, že je TO už príliš?
Zdielať na

Pochválila sa opáleným telom, schytala kritiku: Myslíte si, že je TO už príliš?

Zdroj: Instagram/cchloelizabethh

Mladá žena sa priznala, že sa cíti najlepšie, ak je jej pokožka pekne opálená, ale nemyslí si, že je to dôvod na to, aby ju ľudia urážali. Na koho stranu sa postavíte vy?

Vizážistka a beauty blogerka Chloe Wilson chcela priniesť trochu letnej atmosféry a tak na Instagrame zverejnila fotografiu v nových bikinách. Netušila však, koľko negatívnych komentárov a osočovania bude nasledovať.

Chloe sa netají tým, že sa o seba stará, a na to, aby mala rovnomerne hnedú pokožku, využíva počas chladných mesiacov aj solárium. Počas leta sa však na slnku poctivo natiera opaľovacími krémami s ochranným faktorom č.50.

Pod záberom v plavkách sa objavilo toľko urážok, že ich blogerka musela neskôr vymazať. Kritizovali ju za to, že to s opaľovaním preháňa a dokonca vraj vyzerá, akoby ani nebola bielej rasy. Niektorí sa dokonca vyjadrili, že to na nich pôsobí ako výsmech a forma rasizmu.

„Nikdy som nikomu neublížila a ani som nemala v pláne niekoho uraziť. Nerozumiem tým hnusným, krutým a urážlivým komentárom. Hovorí to len o vás, akí naozaj ste...“ dodala sklamaná blogerka.

Je pravda, že to pravdepodobne s opálením preháňa, ale takúto kritiku si rozhodne nezaslúžila! Čo si o tom myslíte vy?

https://www.instagram.com/p/ByHybvPpRGz/

https://www.instagram.com/p/Bx-SB2Bpers/

https://www.instagram.com/p/BxuVvEpp0oo/

https://www.instagram.com/p/Bvq60dwFUxS/

https://www.instagram.com/p/BuuYErglgW1/

 

Súvisiace články

Najčítanejšie