Zatiahnuté
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Čo urobíte ako prvé po prebudení? Prekvapí vás, čo TO o vás prezrádza!
Zdielať na

Čo urobíte ako prvé po prebudení? Prekvapí vás, čo TO o vás prezrádza!

Zdroj: pixabay.com

Budíte sa zvyčajne ešte pred budíkom a ako prvé ho skontrolujete, alebo ho vypnete a ihneď vystrelíte z postele? Ranné zvyky o vás odhalia viac, ako si myslíte!

Spôsob, akým zvyčajne začínate svoj deň, odhaľuje veľa o prioritách, ktoré máte vo svojom živote. Našli ste sa v týchto popisoch aj vy?

Skontrolujete budík

Ak ráno ako prvé skontrolujete budík, tak máte vždy niečo na práci a musíte toho veľa do večera stihnúť. Vstanete skôr ako budík zazvoní, pretože ste už v pracovnom režime. Ste presní, vážite si čas a neradi ním mrháte.

Vypnete budík

Ľudia, ktorí vypnú budík, sú tí, čo tvrdo pracujú, ale podľa vlastného tempa. Pravdepodobne nemáte radi autoritu a najlepšie sa vám pracuje, keď máte svoju vlastnú slobodu. Zo začiatku ste pomalší, ale potom vám to prejde do krvi a pracujete ako diví.

SITA

Hľadáte partnera

Ak hneď po prebudení hľadáte partnera a skúmate, čo robí, potom ste nenapraviteľní romantici. Bez svojej lásky sa nezaobídete a nikdy nezačínate bez nej deň. Bez partnera sa cítite stratení.

Dlho pozeráte do stropu

Ak neustále sledujete strop po prebudení, ste rojkom, ktorý sa pokúša vrátiť ku snu, ktorý sa mu práve zdal. Ráno si na seba vyčleníte pravidelne nejaký čas, aby ste sa pozdravili so svetom. Ste tvoriví, radi filozofujete a premýšľate o všetkom dosť podrobne.

Kontrolujete sociálne siete

Ak je pre vás dôležité, čo sa práve deje na sociálnych sieťach, tak ste úplne závislí na ostatných ľuďoch. Potrebujete, aby vám schvaľovali to, čo robíte. Ale zároveň sa skutočne zaujímate o ich život. Zmeniť to je to pre vás dosť ťažké.

​Pozriete si maily v mobile

Ak si ako prvé kontrolujete e-maily, či tam nepristálo niečo dôležité, potom patríte najskôr medzi vedúce osobnosti, ktoré sú vždy zaneprázdnené. Každú chvíľu chcete využiť efektívne. Ste inteligentný, presný typ poháňaný vnútorným cieľom.

Vraciate sa späť do postele

Ak ihneď po prebudení znova zaspávate, vôbec sa nestaráte o okolitý svet. Máte skrátka svoj čas, ktorý si využívate podľa seba. Ste pánmi svojho času. Len vy rozhodujete, čo musíte urobiť. Ste bezstarostný typ a milujete svoj uvoľnený život.

Okamžite vyskočíte z postele

Ak hneď vyskočíte z postele, ste vôbec najaktívnejší človek v šírom okolí. Väčšinou si idete hneď zabehať alebo zamierite do telocvične. Snažíte sa využiť čas efektívne, aktívne. Keď už ste vonku, začnete svoj deň nejakou aktivitou. Podľa toho už sa potom odvíja celý váš deň. Vstávate vždy čerství a ste pripravení ovládnuť svet.

ISIFA

Ste úplne mimo

Ak neviete, čo máte po prebudení robiť a cítite sa zmätene, môže to vyzerať, ako že ste unudení hneď potom, čo sa zobudíte. V skutočnosti vám len trvá nejaký čas, než sa dostanete do svojich koľají.

Nekontrolujete nič

Ak sa prebudíte s prázdnou hlavou, s ničím, čo by vás obťažovalo, najskôr patríte medzi tvorivého mysliteľa. Je to ako prebudiť sa do dňa, keď môžete urobiť prakticky čokoľvek. Ste na deň pripravení, avšak nie ste si úplne istí, čo všetko vás čaká.

Upratujete

Ak si hneď upracete posteľ a usteľte si, potom patríte medzi najviac organizovaných ľudí vôbec. Máte radi svoje veci pod kontrolou. Pre ostatných to môže byť občas náročné s vami vychádzať.

Frflete a nadávate

Ak patríte medzi chronických sťažovateľov, prebúdzate sa zúrivo a nenávidíte, že je nový deň, ktorý musíte zvládnuť, potom patríte medzi najúprimnejších ľudí. Všetkých poctivo informujete o tom, čo si o nich myslíte. Nepríde vám to ani divné. Ste až extrémne  priamočiari.

Profimedia

Súvisiace články

Najčítanejšie