Skoro jasno
15°
Bratislava
Mladíci jej dávajú návrhy, pritom by im mohla byť mamou: Aha, ako vyzerá!
Zdielať na

Mladíci jej dávajú návrhy, pritom by im mohla byť mamou: Aha, ako vyzerá!

Zdroj: Profimedia

Táto žena vyzerá dnes lepšie, ako pred dvadsiatimi rokmi. Aj vy ste zvedaví, ako sa dá dopracovať k takémuto telu a kondičke, ktorú jej môžu závidieť aj dvadsiatky?

Laura Heikkila z Kalifornie má 51 rokov, ale hravo schová do vrecka aj o polovicu mladšie ženy.

Laura je dnes osobnou trénerkou a svojimi radami a tipmi na zdravý životný štýl inšpiruje tisíce ľudí. Vždy na tom však takto ukážkovo nebola.

Predtým, ako objavila svoju lásku k fitnes, trpela nízkym sebavedomím a to najmä vtedy, keď jej po tehotenstve zostala nadváha. Po pôrode sa začala viac zaoberať tým, čo konzumuje a začala sa venovať aj silovému tréningu.

Čo sa týka jej jedálnička, vyhýba sa polotovarom a spracovaným potravinám, do stravy pridala viac zeleniny, chudého mäsa a kvalitných rýb.

Cvičí viackrát do týždňa, strieda jogu s intenzívnym intervalovým tréningom a tvrdí, že základom k pevnej a štíhlej postave je najmä vytrvalosť s dôslednosť.

https://www.instagram.com/p/BqX13Q7n_6M/

Balia ju zajačikovia

Laura je síce šťastne vydatá, ale lichotí jej, že jej dvoria podstatne mladší muži a dokonca oveľa viac, ako za mladších čias.

Niektorí jej nechcú veriť, že už má po 50-tke a práve jej vek ich odradí, iných to naopak láka. Jej cieľom však nie je to, aby si našla mladšieho a atraktívneho milenca. Svojimi fotkami a videami chce motivovať aj ostatné ženy v strednom veku, aby sa o seba starali a naučili sa mať dobrý pocit zo svojho tela.

Super inšpirácia, čo poviete?

https://www.instagram.com/p/BthFVtWnupz/

https://www.instagram.com/p/BpP23V5FEvk/

https://www.instagram.com/p/Brf6xGqH7qh/

https://www.instagram.com/p/BpkVZ5FHbSG/

https://www.instagram.com/p/BnT9JbgA6SW/ 

Súvisiace články

Najčítanejšie