Zatiahnuté
18°
Bratislava
Cyprián
27.9.2024
Zbavila sa závislosti na zemiakových lupienkoch a konečne schudla: TO je premena!
Zdielať na

Zbavila sa závislosti na zemiakových lupienkoch a konečne schudla: TO je premena!

Zdroj: Profimedia

Mamička dvoch detí zmenila svoj život potom, ako sa zbavila závislosti na nezdravých pochutinách a dosiahla vysnívanú postavu. Pozrite sa na tú premenu!

Lisa Bernett z Veľkej Británie dokázala v minulosti zjesť aj štyri balenia XXL čipsov denne a v rýchlom občerstvení si objednávala naraz po dve porcie jedál. Keď sa jej váha vyšplhala na stotridsať kíl a prišla o kamarátku aj svokru, rozhodla sa pre zmenu, píše mirror.co.uk. Po schudnutí je z nej úplne iná žena.

Vyjedla sa na 130 kíl 

43-ročná žena pred rodinou dokonca tajila, koľko jedla zjedla a potajomky vyjedla nezdravé pochutiny, keď nebol nikto doma, alebo sa skrývala. Vyjedla sa až na stotridsať kíl a začala pociťovať vážne zhoršovanie zdravia. Trápila ju  dýchavičnosť, vysoký krvný tlak aj cukor a tiež bolesti kĺbov. Lekári jej roky márne dohovárali, aby schudla, ku zmene sa nakopla až po strate dobrej kamarátky a svokry.  

„Keď som držala v ruke vrece zemiačikov a jedla ich, nedokázala som prestať, kým som ich nevyjedla do poslednej omrvinky. Cítila som úzkosť z toho, že by som to nedojedla. Robilo mi to dobre, kedykoľvek som dojedla, cítila som uspokojenie. A potom som jedla aj štyri vrecia zemiačikov denne,“ priznala sa Lisa.

@lisabernettweightloss Believe in urself and u will reep the rewards#weightloss #dontgiveup #fyp #foryoupage #foryou #fat #fittok #fitnessmotivation #fit #keepgoing #weightlosscheck #caloriedeficit @Team RH @BoxSportLondon ♬ Epic Inspiration - DM Production

 

Povedala si dosť!  

Lisa sa niekoľkokrát pokúšala držať diétu, ale vždy sa vrátila k nezdravým stravovacím návykom. K zmene ju prinútila až strata najlepšej kamarátky. Pred jej tragickou smrťou sa totiž rozhodli, že spoločne schudnú a hecovali sa, ktorá z nich bude chudšia. „Zaťala som zuby. Bola som konečne na sto percent rozhodnutá, že zmenu chcem. Mali z toho radosť aj moje dcéry, ktoré sú teraz v puberte. Záležalo im na tom, aby ich mama bola zdravá,“ pokračovala.

@lisabernettweightloss Replying to @Liza Ruth Perfect ♬ original sound - LisaBernettWeightLoss

  

Lisa sa zamerala na zdravú stravu a pohyb. Zverila sa do rúk profesionálov a vo fitku cvičí pod dohľadom trénera. Podarilo sa jej schudnúť na polovicu svojej pôvodnej váhy a opäť si na seba môže vziať oblečenie, ktoré nosila v mladosti. „Keď mám na niečo nezdravé chuť spravidla pred príchodom menštruácie, dám si aj lupienky. Ale vyberám si tie, ktoré sú zdravšie a zjem maximálne jedno malé vrecúško,“ dodala žena, ktorá sa po schudnutí cíti nielen oveľa lepšie, ale najmä zdravšie.  

Profimedia

@lisabernettweightloss Another good bulky meal whilst losing fat for under 650 calories. It was so yummy. #fat #full #weightloss #weightlosscheck #food #dinner #lowcalorie #fyp #tik_tok #mealprep ♬ original sound - LisaBernettWeightLoss

Súvisiace články

Najčítanejšie