Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Táto hádanka vám popletie hlavu: Dokážete spočítať, koľko skutočných dievčat je na fotke?
Zdielať na

Táto hádanka vám popletie hlavu: Dokážete spočítať, koľko skutočných dievčat je na fotke?

Zdroj: Instagram/tizzia

Na prvý pohľad to vyzerá jednoducho, no opak je pravdou. Iba pár vyvoleným sa podarilo určiť presný počet reálnych dievčat na fotke. Zaradili ste sa k nim aj vy?

Existuje obrovské množstvo optických klamov a hádaniek, ktoré nás donútia pozerať sa na bežný obrázok trochu inak, aby sme našli rozlúštenie. Otestujte sa, či túto úlohu zvládnete bez problémov.

Koľko dievčat je na obrázku?  

Tento záber odfotila a zverejnila ešte pred pár rokmi švajčiarska fotografka Tiziana Vergari, informuje portál scoop.upworthy.com. 

Na fotografii môžete vidieť nekonečný rad dievčat, ale aj zrkadlo, ktoré presne splnilo svoju úlohu, a to pomýliť nás! Tipy na správne vyriešenie boli rôzne, niektorí predpokladali, že tam sedia dva páry dvojičiek a pri nich je zrkadlo, často padol aj tip 14, ktorý však nebol správny. Ako ste dievčatá spočítali vy? Správnu odpoveď nájdete pod obrázkom.

View this post on Instagram

A post shared by TIZIANA VERGARI (@tizzia)

Správna odpoveď 

Samotná autorka fotografie potvrdila, že na zábere sú v skutočnosti iba dve dievčatá a sú to dokonca jej dcéry. Tiziana Vergari za túto fotografiu dostala dokonca ocenenie - Najlepšia instagramová fotografia roka. Tak ako ste dopadli? Nechali ste sa pomýliť, alebo ste hádanku rozlúštili správne?  

Súvisiace články

Najčítanejšie