Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slovenky sa ukázali nahé: Jednej ťahá na šesťdesiat, druhá sa predviedla bez retuše!
Zdielať na

Slovenky sa ukázali nahé: Jednej ťahá na šesťdesiat, druhá sa predviedla bez retuše!

Zdroj: Instagram

Nahota je v kurze a vedia to aj slovenské celebrity. Hneď viaceré krásky zhodili oblečenie, aby ukázali čo skrývajú pod ním...

Mali by ste dosť odvahy na to, aby ste sa postavili nahé pred fotografa a zapózovali pred jeho objektívom? Niektoré známe krásky s tým absolútne nemajú problém! A je úplne jedno, či majú tridsať rokov alebo o dvadsať viac. 

S nahotou nemá problém ani Dara Rolins, no dala by sa nahovoríš na fotenie aktov?

​S nahotou nemá problém Zuzana Plačková, ktorá to už v minulosti nie raz dokázala. Hoci sa už bez oblečenia nefotí, pred pár dňami urobila výnimku a ukázala svoje schudnuté telo. Výsledná fotka je údajne bez retuše a úprav...

Na svoje krivky je pyšná aj 55-ročná Sisa Sklovska, ktorá zapózovala len v bikinových nohavičkách pri bazéne. Pri pohľad na výsledok je jasné, že fotka neprešla nijakými úpravami. Sisa má aj pred šesťdesiatkou top figúru!

Čoraz odvážnejšie fotky zverejňuje a bývalá kráľovná krásy Veronika Vágnerová. Svoje štíhle krivky si stále drží a teraz ich ukázala aj celému svetu. 

Svoje rafinovane nahé fotky ukázali aj ďalšie Slovenky, ktoré sú dôkazom, ako môže ženské telo vyzerať, keď sa o neho dobre staráte... Ktorá sa vám páčia najviac?

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Belohorcova (@zuzanabelohorcova)

Súvisiace články

Najčítanejšie